Official eMule-Board: Emule V0.50A Stullemule V7.0 - Official eMule-Board

Jump to content


  • (64 Pages)
  • +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Last »

Emule V0.50A Stullemule V7.0 It's been a while but here we go again!

#81 User is offline   CiccioBastardo 

  • Doomsday Executor
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Italian Moderators
  • Posts: 5541
  • Joined: 22-November 03

Posted 17 December 2005 - 06:58 PM

Stulle, on Dec 13 2005, 10:10 PM, said:

EDIT: It's no Tombstone rubbish in my mod. Got those algorithms from the DLP v8 by Xman!

<_< Better look at your adopted "stupid" methods instead of criticising the other ones.

:angelnot:

:flowers:
The problem is not the client, it's the user
0

#82 User is offline   Stulle 

  • [Enter Mod] Dev
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 5740
  • Joined: 07-April 04

Posted 17 December 2005 - 07:09 PM

CiccioBastardo, on Dec 17 2005, 06:58 PM, said:

Stulle, on Dec 13 2005, 10:10 PM, said:

EDIT: It's no Tombstone rubbish in my mod. Got those algorithms from the DLP v8 by Xman!

<_< Better look at your adopted "stupid" methods instead of criticising the other ones.

:angelnot:

:flowers:
View Post

what's wrong with mine┐ they work like a charm. banning those deserving a ban. or are you simply one of the devs from a mod banned by those features┐

Stulle
I am an emule-web.de member and fan!

[Imagine there was a sarcasm meter right here!]

No, there will not be a new version of my mods. No, I do not want your PM. No, I am certain, use the board and quit sending PMs. No, I am not kidding, there will not be a new version of my mods just because of YOU asking for it!
0

#83 User is offline   CiccioBastardo 

  • Doomsday Executor
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Italian Moderators
  • Posts: 5541
  • Joined: 22-November 03

Posted 17 December 2005 - 10:29 PM

Wizard's methods work well too.
And no, I do not have anything to fear from your banning methods (unless they are bugged, that is).
Not that everyone making a criticism on banning methods must be a leecher at all cost.
The problem is not the client, it's the user
0

#84 User is offline   Jedi Pimp 

  • Splendid Member
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 219
  • Joined: 24-May 04

Posted 18 December 2005 - 01:00 AM

after 3 days a usage ...im very pleased by your work. stulle is running nice and smooth...upload is good. all features (atleast those i use) are working properly.no crash or wierd stuff to report so far . :)

cheers


SUC/USS disabled
webcache disabled
KAD enabled
0

#85 User is offline   Hanschke 

  • Splendid Member
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 148
  • Joined: 26-November 02

Posted 18 December 2005 - 11:32 AM

hmmm because the 2.1 worked fine. any change for the minimizing?
0

#86 User is offline   Meuh6879 

  • GoldMember (Yeah, Baby !)
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1638
  • Joined: 26-December 02

Posted 18 December 2005 - 02:41 PM

Hanschke, on Dec 17 2005, 12:12 PM, said:

cannot minimized the mod :(

At the start ?
When it works after a couple of hours ?

If you have a systray icon AND the box on the "start menu bar", you must click on the systray, and then, you can minimise the eMule.

This post has been edited by Meuh6879: 18 December 2005 - 02:47 PM

0

#87 User is offline   Stulle 

  • [Enter Mod] Dev
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 5740
  • Joined: 07-April 04

Posted 18 December 2005 - 08:58 PM

Hanschke, on Dec 18 2005, 11:32 AM, said:

hmmm because the 2.1 worked fine. any change for the minimizing?
View Post

had a similar situation like ages ago but it's not version related, trust me! never had this prob within the last 3 months :)

greets stulle
I am an emule-web.de member and fan!

[Imagine there was a sarcasm meter right here!]

No, there will not be a new version of my mods. No, I do not want your PM. No, I am certain, use the board and quit sending PMs. No, I am not kidding, there will not be a new version of my mods just because of YOU asking for it!
0

#88 User is offline   Meuh6879 

  • GoldMember (Yeah, Baby !)
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1638
  • Joined: 26-December 02

Post icon  Posted 18 December 2005 - 11:08 PM

Overburning test...it's hot:

- Linksys WAG54G with fan on DSL 8M-DL & 640k-UP
- 13 000 sources max
- 600 connexions max
- 120 connexions/5s
- 170 chunks in DL for 700ko/s
- 32 ko/s for the overhead (64ko/s availables)
- buffer=512Ko (1.5Mo or 7.5Mo = have bads results on high DL with monitoring in eMule. 512ko, it's cool ! No lag...)
- 75% of CPU using by eMule in globality of 1,5 hours(XP2400+)
- 180Mo Ram used by eMule (512Mo available)

Posted Image
Result: it's work very fine...but, damn, big big big overhead ! :P :+1:

This post has been edited by Meuh6879: 18 December 2005 - 11:09 PM

0

#89 User is offline   Stulle 

  • [Enter Mod] Dev
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 5740
  • Joined: 07-April 04

Posted 18 December 2005 - 11:14 PM

hmmm you should consider... well... you know... using less sources! ;) apart of this, thanks for this extreme test. you are quiet mercyless with your mod. worse than all of my testers :D

greets stulle
I am an emule-web.de member and fan!

[Imagine there was a sarcasm meter right here!]

No, there will not be a new version of my mods. No, I do not want your PM. No, I am certain, use the board and quit sending PMs. No, I am not kidding, there will not be a new version of my mods just because of YOU asking for it!
0

#90 User is offline   Meuh6879 

  • GoldMember (Yeah, Baby !)
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1638
  • Joined: 26-December 02

Posted 18 December 2005 - 11:57 PM

:D yes, yes and yes, it's an extrem test, not the way of using an eMule... :+1: normally, i use 200-3000 sources max with 4ko/s of overhead :)

This post has been edited by Meuh6879: 18 December 2005 - 11:58 PM

0

#91 User is offline   NanjingGuy 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 36
  • Joined: 29-February 04

Posted 19 December 2005 - 08:08 AM

This version, as the last, works well for me.
Glad to see that there is more cooperation now.

A fine Christmas present for me.
Keep up the nice work!
0

#92 User is offline   PC_Arcade 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 43
  • Joined: 16-March 03

Posted 19 December 2005 - 08:48 AM

I've got a strange problem with Stullemule, it started happening last week, I'm unable to use the "transfers" button on the webserver. When I click to go to transfers, the page doesn't load.

Not only that, but attempting to use the transfers page causes my connections to go over the 600 it's set to max at (goes to ~605), it also drops download to ~2kbps then slowly returns to normal.

Any ideas what's causing this?

It seems to have started recently, but exhibited the behaviour under both 2.1 and 2.2, although it did used to work with 2.1??!!

This post has been edited by PC_Arcade: 19 December 2005 - 09:50 AM

0

#93 User is offline   Stulle 

  • [Enter Mod] Dev
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 5740
  • Joined: 07-April 04

Posted 19 December 2005 - 11:05 AM

PC_Arcade, on Dec 19 2005, 08:48 AM, said:

I've got a strange problem with Stullemule, it started happening last week, I'm unable to use the "transfers" button on the webserver. When I click to go to transfers, the page doesn't load.

Not only that, but attempting to use the transfers page causes my connections to go over the 600 it's set to max at (goes to ~605), it also drops download to ~2kbps then slowly returns to normal.

Any ideas what's causing this?

It seems to have started recently, but exhibited the behaviour under both 2.1 and 2.2, although it did used to work with 2.1??!!
View Post

i have to admit, i'm pretty lost here! no idea what the reason might be. consider making a clean install and using a new tmpl file.

greets stulle
I am an emule-web.de member and fan!

[Imagine there was a sarcasm meter right here!]

No, there will not be a new version of my mods. No, I do not want your PM. No, I am certain, use the board and quit sending PMs. No, I am not kidding, there will not be a new version of my mods just because of YOU asking for it!
0

#94 User is offline   PC_Arcade 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 43
  • Joined: 16-March 03

Posted 19 December 2005 - 11:10 AM

It's weird, I replaced the tmpl file (and the webserver directory) with clean versions from the 2.2 archive, same problem :confused:

Also, with the exception of the user specific stuff, it's all clean from the 2.2 install.

It's not the end of the world, it's just odd.
0

#95 User is offline   Wolfclaw 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 77
  • Joined: 08-January 03

Posted 26 December 2005 - 09:36 AM

Greets Stulle, small problem with v2.2.

Since installing 2 days ago, after less than 24 hours, can't restore from systray, double-clicking or right-clicking doesn't work, has happened 4 times now, other mods working ok.

Currently using 110MB of ram and 102MB of swapfile, 0% cpu usage, so can only assume it has stalled. Have to terminate process and restart to get back running.


Powered By Xtreme eMule Mod
0

#96 User is offline   StarAce 

  • Splendid Member
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 230
  • Joined: 03-November 02

Posted 04 January 2006 - 01:23 PM

Happy new year everyone :thumbup:

Just wondering if there will be a new release, 'cause Stulle is now official developer of Morph...?
0

#97 User is offline   Stulle 

  • [Enter Mod] Dev
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 5740
  • Joined: 07-April 04

Posted 04 January 2006 - 01:52 PM

StarAce, on Jan 4 2006, 01:23 PM, said:

Happy new year everyone  :thumbup:

Just wondering if there will be a new release, 'cause Stulle is now official developer of Morph...?
View Post

and another time. there will be a new release for stullemule. currently i'm in enourmous trouble in my real life. though i'm trying to finish of my other project so i can focus on morph/ stulle. furthermore i added global hl to the stullemule and while chatting with sirob we decided to add it to morphxt. anyhow i'm still working on this very feature. please be patient and be assured. there will be further stullemule mod versions.

stulle
I am an emule-web.de member and fan!

[Imagine there was a sarcasm meter right here!]

No, there will not be a new version of my mods. No, I do not want your PM. No, I am certain, use the board and quit sending PMs. No, I am not kidding, there will not be a new version of my mods just because of YOU asking for it!
0

#98 User is offline   Devil Doll 

  • feature request writer
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 2570
  • Joined: 19-February 04

Posted 13 January 2006 - 03:57 AM

Just installed StulleMule 2.2 and toyed around with it. The program crashed within the first 5 minutes.

I was scrolling in the "downloaded history", deleted some of the entries there, then copied stuff from there (via clipboard) into the download area (tools - download via ed2k link) to find out if they're still available out there (and later make collections from these files, some of which I don't have anymore in this version).
A few seconds later I aborted one of these newly created downloads - and BOOM, the program crashed in that very moment.

I restarted the program now, went to the "downloaded history", tried to sort by filename - BOOM. Crash. (Maybe my "known.met" is shot corrupted now? Now where's that backup...)
This time I could read the email address where to send the dump to... Stulle, you have mail.

I would love to use this feature to clean my known.met. But I'll wait for a more stable version and stick with MorphXT 7.3 for the time being.

This post has been edited by Devil Doll: 13 January 2006 - 04:13 AM

0

#99 User is offline   Stulle 

  • [Enter Mod] Dev
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 5740
  • Joined: 07-April 04

Posted 13 January 2006 - 07:41 AM

Thanks for telling me that! I gonna search the bug immediatly!

About my progress (though you didn't ask): I'm still experimenting with GlobalHL. It keeps on working in a way I don't want it to work! Unless this ain't fixed There won't be a further update. Anyhow I guess I'll wait for next Morph! ;)

Greets Stulle

EDIT: You may write German in your next mail! *g*

This post has been edited by Stulle: 13 January 2006 - 07:44 AM

I am an emule-web.de member and fan!

[Imagine there was a sarcasm meter right here!]

No, there will not be a new version of my mods. No, I do not want your PM. No, I am certain, use the board and quit sending PMs. No, I am not kidding, there will not be a new version of my mods just because of YOU asking for it!
0

#100 User is offline   Devil Doll 

  • feature request writer
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 2570
  • Joined: 19-February 04

Posted 16 January 2006 - 04:43 PM

Just a heads up: I continued using MorphXT 7.3 with that known.met file (not using the backup version), and it appears not to be damaged (and MorphXT runs stable with it for 84 hours now).
0

  • Member Options

  • (64 Pages)
  • +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Last »

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users