Official eMule-Board: Version 0.9b Released - Official eMule-Board

Jump to content


  • (3 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Closed Topic This topic is locked

Version 0.9b Released 09/06/2004

#21 User is offline   rogla 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 13-February 03

Posted 06 August 2004 - 06:40 PM

Wow!

Expected some trial and error but got connected on first attempt with DynIp and port 88. Works perfect on my SonyEricsson T630.

The screen had no login selection at the bottom as in the guide
Posted Image
however when I pressed the back button on the phone I got the logon message and found the info about my emule and it's files...

Thanks a lot for the excellent work
0

#22 User is offline   MobileMule 

  • Magnificent Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Group: Member_D
  • Posts: 321
  • Joined: 18-July 03

Posted 08 September 2004 - 01:09 AM

bump for 0.9a
0

#23 User is offline   Gershon 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 07-September 04

Posted 08 September 2004 - 04:05 AM

I think that I am doing everything correctly. I have tried serveral ports including 80. I set it up in .44a and in 0.9a. Then when I attempt to login it says:
Bad Serverresponse:502 Bad Gateway I looked on the mobilemule site and could not find a solution. :cry:
0

#24 User is offline   Luke 

  • Splendid Member
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 114
  • Joined: 02-October 02

Posted 23 September 2004 - 08:49 AM

mobilemule always worked great for me, till I decided to upgrade to emule 0.44b..

I updated mobilemule and it kept my settings, but with the same settings I get a "Bad Serverresponse: 500 Internal Server Error", and my emule client shows 23/09/2004 10:56:20: New user successfully logged into MobileMule-Server. So I don't know where the problem might be.


edit: deleted the app and installed from scratch, same error. Disabled "use faked content-type", same error. I use a nokia 7210 on a non-standard port and use movistar, in Spain. Connection test works fine.

This post has been edited by Luke: 23 September 2004 - 09:01 AM

0

#25 User is offline   Aw3 

  • eMule Plus
  • PipPipPipPip
  • Group: Member_D
  • Posts: 104
  • Joined: 06-July 04

Posted 23 September 2004 - 10:13 PM

Hi MobileMule,

Thanks for the new version -- it is really better, though during our tests we encountered a couple of problems...

Bugs:
1) incorrect display of filenames contained "[ ]" in the lists. It was the same in 0.8a and was reported in details here:
http://forum.emule-p...ndpost&p=348729
2) incorrect number (actually negative) of files is displayed for categories when there quite a lot of files inside.
For example, Category All says -2 (when it really contains 232 files); Custom category say -1 files (when it really contains 142 files). Setting 'max. files in download list' = 250.

Suggestion:
In hello packet client sends a number of maximum files in download list, which it wants to except. This parameter is transferred as 2 bytes number (word).
During processing of FileListRequest, the server replies with MMP_FILELISTANS packet to the client, providing download files information. Number of download files in this packet is represented by only one byte. So it's impossible to send information about more than 255 files even if a client can except it.

The suggestion is to use 2 bytes for file number in MMP_FILELISTANS.


If you need more information, feel free to contact.

eMule Plus Team
0

#26 User is offline   BaRtMaN 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 07-January 03

Posted 10 October 2004 - 05:00 PM

Hi!

I have trouble when downloading MobilMule. When my Siemens M50 downloads about 25% it stops and pops up a download error (Error while downloading to be exact).

Can someone confirm that the file is corrupt on the server or do I have to say Hasta la vista to MobileMule? :confused:
0

#27 User is offline   Subzero34g 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 33
  • Joined: 10-December 04

Post icon  Posted 02 March 2005 - 09:20 AM

<_< there is a new version of emule out now, emule v0.45b...will it work with teh 0.9a version?...when i tried with .44d, i got "Unexpected ServerError" :( . maybe it wasnt compatible ... will there be a new version soon ?

well...good luck :+1:
[COLOR=blue]<<<(((Subzero34g))>>>
0

#28 User is offline   leonchip 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 73
  • Joined: 05-October 03

Post icon  Posted 22 August 2005 - 05:05 PM

Is this project dead? No new version since more than a year.. :( Now Emule is on 0.46c version, many things are changed, but the project is stopped.. No one could work on it if Mobilemule can't? :)
0

#29 User is offline   vince_net 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 03-September 05

Posted 03 September 2005 - 12:28 PM

I have sony ericsson k750i.
mobilemule don't want to connect. Why ? Because of my firwall, router?
I have emule 0.46c.

thanks for help and sorry for my bad english. If someone speek french : vincent-md@tele2.fr
0

#30 User is offline   beli_85 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 30-March 05

Post icon  Posted 19 December 2005 - 09:37 PM

I have SE T630.

Connection test works fine, but when I try to login, it writes this: Error Corrupt packet received ???

Please help me!!!
0

#31 User is offline   Fuxie - DK 

  • Official eMule Plus Beta-Tester & Translation Manager
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 467
  • Joined: 18-October 02

Posted 23 January 2006 - 06:22 PM

When can we expect a new version??

64-bit files, makes v0.9a incompatible with eMule 0.47a Beta 1+2 and eMule Plus v1.2 CVS...

This post has been edited by Fuxie - DK: 23 January 2006 - 06:23 PM

/Fuxie - Official Translation Manager & Beta-Tester of eMule Plus

Hard: Asus P4V533-MX; Intel P4 2800MHz; 1024MB PC3200 RAM; 20GB + 1*200GB + 8*250GB RAID5 (1,75TB); HighPoint RocketRAID controller; NEC 4570 DVD▒RW
Soft: Windows 2003 Server Enterprise Edition with SP1;
ed2k: See OnlineSig; MaxSrcsPerFile 1700; Max.Conn=335, per5sec=35;
InterNet: Fullrate ADSL 10240/2048, using a ZyXEL Prestige 2602R-61 router
0

#32 User is offline   JackJin 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 17
  • Joined: 24-December 05

Posted 01 February 2006 - 11:43 PM

Fuxie - DK, on Jan 23 2006, 08:22 PM, said:

When can we expect a new version??

64-bit files, makes v0.9a incompatible with eMule 0.47a Beta 1+2 and eMule Plus v1.2 CVS...
View Post


Same problem!
I upgrade my eMule 0.46c version to 0.47a version, and now when I try to connect with MobileMule say "Serverversion Incompatible" :cry:

Please.. help us..
0

#33 User is offline   Some Support 

  • Last eMule
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Yes
  • Posts: 3649
  • Joined: 27-June 03

Posted 01 February 2006 - 11:49 PM

The updated client will be probably on the website on the weekend.

#34 User is offline   Spewk 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 03-February 06

Posted 03 February 2006 - 05:16 PM

Some Support, on Feb 2 2006, 01:49 AM, said:

The updated client will be probably on the website on the weekend.
View Post


great! tnx! :bounce:
0

#35 User is offline   Some Support 

  • Last eMule
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Yes
  • Posts: 3649
  • Joined: 27-June 03

Posted 05 February 2006 - 10:28 PM

Yes i know it has been delayed but im quite busy these days. I hope to get it updated & uploaded tomorrow :)

#36 User is offline   easyyu 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 17
  • Joined: 08-August 05

Posted 06 February 2006 - 01:44 AM

Some Support, on Feb 5 2006, 11:28 PM, said:

Yes i know it has been delayed but im quite busy these days. I hope to get it updated & uploaded tomorrow :)
View Post

Where will we find the update?Client will be update (emule) or Mobilemule?
0

#37 User is offline   JackJin 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 17
  • Joined: 24-December 05

Posted 06 February 2006 - 03:22 PM

Thanx guys for your support!

Thanx Some Support for reply in MobileMule forum, is a lot of time that don't reply anyone.. you are the hope for this project.

If you need italian translator I'm here!
0

#38 User is offline   Spewk 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 03-February 06

Posted 06 February 2006 - 03:35 PM

Some Support, on Feb 6 2006, 12:28 AM, said:

Yes i know it has been delayed but im quite busy these days. I hope to get it updated & uploaded tomorrow :)
View Post


np, we will wait for it \m/
0

#39 User is offline   tamaske 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 07-February 06

Posted 07 February 2006 - 04:19 PM

i just tried to update the mobilemule client on my mobilephone, and i found that 0.9.2 version is available, it downloaded without problem,s and now the mobilemule client works with the new 0.47a emule.

so go ppl update.
and thnx for the fix.
0

#40 User is offline   JackJin 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 17
  • Joined: 24-December 05

Posted 07 February 2006 - 05:07 PM

Perfect!
Now MobileMule (0.9b) work with eMule 0.47a!

Thanx for the fix!
Thanx thanx thanx!
0

  • Member Options

  • (3 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Closed Topic This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users