Official eMule-Board: List: Not Supported Mobile Phones - Official eMule-Board

Jump to content


  • (11 Pages)
  • +
  • « First
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Closed Topic This topic is locked

List: Not Supported Mobile Phones

#161 User is offline   hershaft 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 11-September 05

Posted 21 September 2005 - 01:36 PM

Any word on Sidekick 2 can not get the file to even download on the phone. Please help they tell me that the phone does not have java on it and that if I install a 3rd party application on the phone that it will void the service contract. (not worried about that) I just want mobile mule so if anyone can tell me how to add java to the phone or to get it to work please let me know

Thanks
0

#162 User is offline   n03L 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 27-April 05

Posted 07 October 2005 - 04:39 PM

hadjab, on Nov 7 2004, 02:10 PM, said:

diegoc19, on Oct 10 2004, 09:11 PM, said:

samsung, on Nov 22 2003, 12:57 PM, said:

Hi !!! I have a samsung s300m but i get an error when install directly from the web...á :(á download whit cable application is impossible (only ring, number management and wallpaper... :-1: ) Please help me in the new version !!!!!!!á :cry:
View Post



:cry2: I have a samsung SGH-X426, I get same Error. HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
View Post


:-1: :-1: :-1: :-1: same problem with samsung e-600. It seems that the problem is linked to samsung phones!! :confused:
View Post

My (STUPID)SAMSUNG SGH-S342i Gives the same error!!! :furious:
0

#163 User is offline   pollux_ar 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 23-October 05

Posted 23 October 2005 - 04:18 AM

My Nokia 3220b (Movistar - Argentina) works just fine.
0

#164 User is offline   SEJinDK 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 16-May 04

Post icon  Posted 25 October 2005 - 06:39 PM

My new Sony Ericsson K608I works fine... I just used port 9000 like someone else said, and now there's no problem... I love it... :bounce:
0

#165 User is offline   arronaxthecursed 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 21-November 05

Post icon  Posted 21 November 2005 - 09:49 PM

hello from Turkey... :flowers:

i use Nokia 3660 and it worked

first i had a problem it didnt logged in.. then i tried port 9000

OS: Windows XP Pro
Mobile : Nokia 3650
Port : 9000
eMule : 0.46a
MobileMule : 0.9

...

Good Luck, Nice Downloads and Thanks for Producers for Creating Such A Wonderfull Program :punk:

This post has been edited by arronaxthecursed: 22 November 2005 - 04:00 PM

0

#166 User is offline   Jernej 

  • Splendid Member
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 108
  • Joined: 07-July 04

Post icon  Posted 25 November 2005 - 06:34 PM

Is MobileMule develeper developing this application or did he quit ? :cry:




0

#167 User is offline   guneyg82 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 19
  • Joined: 11-August 05

Posted 28 November 2005 - 01:12 AM

Does Mobilemule work on Nokia 6600
If yes please tell me because I downloaded I dıd setup process I wrote clıent number of me and password of me but the process of requesting information lasts for much time that I am cancelling the operation because I suppose there is a problem
Please tell me what I have to do
one by one step by step
thanks
0

#168 User is offline   ezu64 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 04-December 05

Posted 04 December 2005 - 09:28 PM

Hi, about Samsung E700 don't work E730 work with Vodafone (IT) port 80 :clap:
0

#169 User is offline   snarf2948 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 07-December 05

Posted 07 December 2005 - 05:13 AM

could not get the http://mobile.emule-.../mobilemule.jad to work. System returns:

Not Found
The Requested URL
/EN/mobilemule.jad was not found on this server

any suggestions? Thanks in advance..
0

#170 User is offline   easyyu 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 17
  • Joined: 08-August 05

Posted 11 December 2005 - 03:36 AM

Someone have NOKIA 6030?Is Mobilemule support for this cell phone???
When I download from mobil.emule-project.net site .jad file my Nokia said:invalid application!?
I have 2 MB free space!Anyone have the same problem?
Thx.
0

#171 User is offline   RespiroDelTempo 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 29-December 05

Posted 29 December 2005 - 11:36 PM

hi.... i'd like to know why emule says me that i have a low ID when i connect my mobile phone to emule.... i read that IP and PORT is UNKNOW... thanks...
0

#172 User is offline   easyyu 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 17
  • Joined: 08-August 05

Posted 16 January 2006 - 05:20 AM

Boki, on Jan 27 2004, 08:56 PM, said:

mobile emule does not work on Samsung S300,on FIDO(Canada)network.
I can download the file, but when it's just about to install ,
i get a JAR corrupt error.  :ranting:
View Post

Same problem with nokia 6030!?
Someone can help me?
0

#173 User is offline   fizker 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 06-February 06

Posted 06 February 2006 - 03:55 PM

Hola Fer. Yo soy tmb d movistar y stuve probndo todas las configuraciones posibles d conexion para ver si daba hecho funcionar el mobile emule pero fue inutil Prove con wap gsm ,wap gprs, internet gsm, internt gprs..
Si logras algun dia saber kmo hay q hacer por favor avisame a magidc@hotamail.com. Si knsigo averiguar algo ya t informare
Saludos
0

#174 User is offline   goklayeh 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 10-February 06

Post icon  Posted 10 February 2006 - 01:13 PM

does anybody knows if it works with motorola mpx 200 and if it does how to install it via datacable(activesync)???
0

#175 User is offline   Pinkchapel 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 14-March 06

Post icon  Posted 14 March 2006 - 04:51 PM

Hi guys, is Motorola Razr v3 supported??? thanks :)
0

#176 User is offline   navajonki 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 22-March 06

Post icon  Posted 22 March 2006 - 10:54 PM

Runs on a 6230i for me, connection test works out fine, only when I try to connect to my own client I get a "512: Bad Gateway" response. Any ideas?
0

#177 User is offline   chris99 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 25-April 06

Posted 25 April 2006 - 04:40 PM

Its runs ok on my Nokia 6230i (s/w V03.30) but connection test fails on mine and I can't connect either to my Emule v0.47A

The error I get on connection test is " Error in HTTP operation "

The Error I get when trying to connect " Error in HTTP operation "

:cry:

Hope someone can help , because its driving me up the wall :hammer2:


EDIT:- :clap: Hooray Finally got it working after a year of problems, after reading some of the posts here and trying out various suggestions the one that worked for me was to create a "Access Point" manually and make sure its ACTIVATED . Dont ask me how I created the Access Point because I tried so many thing I was getting confused :woot:
I found my solution in raron's post http://forum.emule-p...howtopic=103859 if anyones interested (it does take a bit of reading :confused: )

This post has been edited by chris99: 26 April 2006 - 04:26 PM

0

#178 User is offline   WarriorWing 

  • Splendid Member
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 203
  • Joined: 06-September 05

Posted 06 May 2006 - 04:26 PM

I'm trying to install it on my Nokia 6280 (H3G branded). With the nokia pc suite (the cd program) i can upload only the .jar files...
i tryed uploading only that file and my nokia tells me "application corrupted" T_T
i bypassed the problem using the miniSD card: with my computer slot i uploaded all on that and i started the application from there but... same problem!!

it is strange... someone say tha it works on 6230 phone, mine is just the next version! i thought it can wotk on mine... sigh
0

#179 User is offline   Ravion 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 07-May 06

Posted 07 May 2006 - 04:21 PM

Anybody tried Samsung x660v? I've got problems with it...
0

#180 User is offline   metalspider 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 73
  • Joined: 10-September 04

Posted 16 May 2006 - 07:54 PM

i cant get it to run on the nokia 6280 either.
i get "invalid app" message no matter how i install.
tried via usb and directly from wap link.

so it doesnt wok on this phone?!
0

  • Member Options

  • (11 Pages)
  • +
  • « First
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Closed Topic This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users