Official eMule-Board: I Have A New Pc ,window 10 - Official eMule-Board

Jump to content


Page 1 of 1

I Have A New Pc ,window 10 and the e mule do not connect to any client or server,it do no not wor

#1 User is offline   michel14 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 20-October 05

Posted 17 November 2020 - 09:22 AM

i have a new pc,window 10 and the e mule do not working,no server is online and the kdamilia do not connect too.what is my nodes data?
0

#2 User is offline   DJKuhpisse 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 81
  • Joined: 06-September 16

Posted 17 November 2020 - 12:00 PM

What version do you use?
If it is 0.50a, you definitely need to update your server list.
Get it from here: www dot emule-security dot org/serverlist/
Sorry, links are disabled in this forum.

You can use the bottom link to add it, if that doesn't work add it manually.
Then you should be able to connect to one of the new servers.
0

#3 User is offline   PELOBR 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 24-February 10

Posted 22 November 2020 - 10:27 AM

View PostDJKuhpisse, on 17 November 2020 - 12:00 PM, said:

What version do you use?
If it is 0.50a, you definitely need to update your server list.
Get it from here: www dot emule-security dot org/serverlist/
Sorry, links are disabled in this forum.

You can use the bottom link to add it, if that doesn't work add it manually.
Then you should be able to connect to one of the new servers.


I have always run EMULE 0.50a on a W7 home untill today. I have just changed my HD (to get SSD ONE) and emule after new installation, doesn't run any longer: no more kad connection ! maybe my firewall W7 i can't remove for i have ESET ANTIVIRUS who rules now this firewall (at least i guess this !) W HAT do you think of it, and th for help ?
Pelobr
0

#4 User is offline   DJKuhpisse 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 81
  • Joined: 06-September 16

Posted 22 November 2020 - 10:39 AM

You have to update your server list.
https://www.emule-pr...1&rm=show_topic
0

#5 User is offline   QICKV8 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 13-October 20

Posted 25 November 2020 - 09:08 PM

Right click on eset and temporily disable firewall and make sure UpNp is ticked in Emule to see if it will connect
0

  • Member Options

Page 1 of 1

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users