Official eMule-Board: Emule Preview Function 0.60A - Official eMule-Board

Jump to content


Page 1 of 1

Emule Preview Function 0.60A Emule preview function 0.60a

#1 User is offline   zappatore77 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 29-October 20

Posted 29 October 2020 - 09:33 PM

Hi everyone, I just installed the Emule version 0.60a after installing the previous version 0.51d.
I immediately noticed that the preview of video and audio files that with version 0.51d worked correctly with the new version does not work at all.
I am running Windows 10 Pro 20H2 build 19042.610.
I've tried version 0.60a on several machines and all have the preview bug.
Any suggestions?
0

#2 User is offline   APerez 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 09-April 17

Posted 31 October 2020 - 11:08 AM

View Postzappatore77, on 29 October 2020 - 10:33 PM, said:

Hi everyone, I just installed the Emule version 0.60a after installing the previous version 0.51d.
I immediately noticed that the preview of video and audio files that with version 0.51d worked correctly with the new version does not work at all.
I am running Windows 10 Pro 20H2 build 19042.610.
I've tried version 0.60a on several machines and all have the preview bug.
Any suggestions?



Have the same problem. "Preview" is working perfectly on 0.51, but it's not working on 0.60a.

Don't know if it's a bug or is still pending to do for this version.
0

#3 User is offline   zappatore77 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 29-October 20

Posted 02 November 2020 - 10:21 AM

View PostAPerez, on 31 October 2020 - 11:08 AM, said:

View Postzappatore77, on 29 October 2020 - 10:33 PM, said:

Hi everyone, I just installed the Emule version 0.60a after installing the previous version 0.51d.
I immediately noticed that the preview of video and audio files that with version 0.51d worked correctly with the new version does not work at all.
I am running Windows 10 Pro 20H2 build 19042.610.
I've tried version 0.60a on several machines and all have the preview bug.
Any suggestions?



Have the same problem. "Preview" is working perfectly on 0.51, but it's not working on 0.60a.

Don't know if it's a bug or is still pending to do for this version.

I presume this is a bug.
On every machine where I've tested 0.60a version using W7 pro or W10 Pro (both 32bit and 64 bit versions) there's this issue.

This post has been edited by zappatore77: 02 November 2020 - 10:23 AM

0

#4 User is offline   MistressAdmin 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 21-August 20

Posted 03 November 2020 - 04:31 PM

Please give fox88 an opportunity to look into this further, also note the work on eMule and the supplying of new versions is free so none of us are actually paid so fox88 may be busy with real life work at the moment :flowers:
0

#5 User is offline   zappatore77 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 29-October 20

Posted 03 November 2020 - 06:18 PM

View PostMistressAdmin, on 03 November 2020 - 04:31 PM, said:

Please give fox88 an opportunity to look into this further, also note the work on eMule and the supplying of new versions is free so none of us are actually paid so fox88 may be busy with real life work at the moment :flowers:

No problem, I understand that the job of updating a software is not easy [especially when it is done for free].
I will wait for the bug to be fixed by fox88 and in the meantime I will still be using version 0.51d.
Thanks.
0

#6 User is offline   p033928 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 76
  • Joined: 28-July 17

Posted 05 November 2020 - 04:49 PM

View Postzappatore77, on 03 November 2020 - 06:18 PM, said:

View PostMistressAdmin, on 03 November 2020 - 04:31 PM, said:

Please give fox88 an opportunity to look into this further, also note the work on eMule and the supplying of new versions is free so none of us are actually paid so fox88 may be busy with real life work at the moment :flowers:

No problem, I understand that the job of updating a software is not easy [especially when it is done for free].
I will wait for the bug to be fixed by fox88 and in the meantime I will still be using version 0.51d.
Thanks.


..me too...
;)
:)
0

  • Member Options

Page 1 of 1

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users