Official eMule-Board: Testing Emule 0.60A (Completed) - Official eMule-Board

Jump to content


  • (7 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »

Testing Emule 0.60A (Completed) Community version

#21 User is offline   hongchen 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 03-September 20

Posted 03 September 2020 - 02:14 PM

真希望与你一起为eMule写代码,可惜我不懂啊,默默支持
0

#22 User is offline   theelf 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 04-September 20

Posted 04 September 2020 - 12:27 AM

Hi, i just register to say thank you. 64 bit version is working great in XP x64 SP2
0

#23 User is offline   p033928 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 79
  • Joined: 28-July 17

Posted 04 September 2020 - 06:45 AM

View Postfox88, on 03 September 2020 - 12:38 PM, said:

jcppampam,
as you posted in this topic, does it mean that, for example, 0.50a works fine with your private VPN, and 0.60a does not?


hi what you think about finally making suitable the emule shell extension also for s.o at 64bit..??..
it is so strange now to have emule ,even if beta, working at 64 bit
and still that so usefull shell extension still really not…

last question: you say to see all the external dll if are at 64 bit…
how we do that..??..if were .exe in task manager we see if they are at 32 or 64
..but with a .dll how to see if it is for 32 or for 64 bit..?
thxs in adv for yr kind attention
cheers

This post has been edited by p033928: 04 September 2020 - 06:47 AM

0

#24 User is offline   megaT 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 41
  • Joined: 09-May 20

Posted 04 September 2020 - 11:07 AM

Quote

last question: you say to see all the external dll if are at 64 bit…
how we do that..??..if were .exe in task manager we see if they are at 32 or 64
..but with a .dll how to see if it is for 32 or for 64 bit..?

It's not really relevant, you cannot load a 32bit DLL in 64bit address space - they ought to be 64bit.
0

#25 User is offline   p033928 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 79
  • Joined: 28-July 17

Posted 04 September 2020 - 11:17 AM

View PostmegaT, on 04 September 2020 - 11:07 AM, said:

Quote

last question: you say to see all the external dll if are at 64 bit…
how we do that..??..if were .exe in task manager we see if they are at 32 or 64
..but with a .dll how to see if it is for 32 or for 64 bit..?

It's not really relevant, you cannot load a 32bit DLL in 64bit address space - they ought to be 64bit.


...you are totally wrong….:(
is right the exact countrary…
really hope that fox88 will take a look at my questions and reply!
cheers
;)
0

#26 User is offline   fox88 

  • Golden eMule
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 4747
  • Joined: 13-May 07

Posted 04 September 2020 - 12:14 PM

View Postp033928, on 04 September 2020 - 09:45 AM, said:

it is so strange now to have emule

This is simple: development resources are limited.

View Postp033928, on 04 September 2020 - 09:45 AM, said:

..but with a .dll how to see if it is for 32 or for 64 bit..?

This usually is specified for every download, just like in this topic.
If not, 32 bits might be suspected.
So, just try to read carefully what is written near the download link.

Finally, there are utilities that can show bitness of existing DLL or executable file, google may help to find it.
0

#27 User is offline   megaT 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 41
  • Joined: 09-May 20

Posted 04 September 2020 - 03:55 PM

Quote

...you are totally wrong….:(

Feel free to clarify what's wrong with my statement.
Other than that as fox88 said, there are tools to figure out - whether .exe or .dll it's basically the same format (speaking for native applications here).
(.NET applications don't count here, they work different)

This post has been edited by megaT: 04 September 2020 - 03:55 PM

0

#28 User is offline   p033928 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 79
  • Joined: 28-July 17

Posted 04 September 2020 - 04:00 PM

View Postfox88, on 04 September 2020 - 12:14 PM, said:

View Postp033928, on 04 September 2020 - 09:45 AM, said:

it is so strange now to have emule

This is simple: development resources are limited.


so on O.S at 64 bit, pratically the most nowaday..
the so very useful -emule shell extension- won't work anymore..?
:(
0

#29 User is offline   lasuocera 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 21-July 03

Posted 04 September 2020 - 05:06 PM

View Postfox88, on 25 August 2020 - 07:07 PM, said:

lasuoceraWhat is your configuration and settings?Frozen internet connection usually was a sign of incorrect upload limit (above 80% of true upload capacity).Less common is an overloaded router, that cannot handle multiple connections - for a test try the same with disconnected KAD.

View Postlasuocera, on 25 August 2020 - 07:20 PM, said:

Mediainfo Mediainfo 20.08 64bit not working too.
Just rechecked, all is good if everything is 64-bit: Windows 7, MediaInfo.DLL and eMule.



Unfortunately I didn't have time to test extensively 32bit emule, but mediainfo 32/64 is working (my fault). Briefly testing the 32-bit version I didn't notice any problems.
0

#30 User is offline   sistemafotonico 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 04-September 20

Posted 04 September 2020 - 06:08 PM

Hello,
In the past, I used 0.51d version, but I returned to 0.50a because of the following reason. In 0.51d, when I searched in "Server" and in "Global(servers)" I received the same results.
Instead, in 0.50a I received many more results in "Global(servers)" than in "Server". Has this bug been solved in 0.60a? (For information, I used the 0.51d spanish version, just in case the language version could affect).

This post has been edited by sistemafotonico: 04 September 2020 - 06:10 PM

0

#31 User is offline   emulers 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 04-September 20

Posted 04 September 2020 - 06:33 PM

What's the reason for this message? Do I need to do anything or change anything to make it go?

Quote

Warning eMule Security No1 (80.208.228.241:8369) - CP949 (Korean locale) filenames converted to Unicode UTF-8. Please use an Unicode ready client. (eMule 0.46c for example)


Note: I don't see it with other versions of emule.
1

#32 User is offline   fox88 

  • Golden eMule
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 4747
  • Joined: 13-May 07

Posted 04 September 2020 - 08:00 PM

View Postsistemafotonico, on 04 September 2020 - 09:08 PM, said:

In 0.51d, when I searched in "Server" and in "Global(servers)" I received the same results.

False memory? That was before 0.51d.
0

#33 User is offline   emulers 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 04-September 20

Posted 05 September 2020 - 12:19 AM

Did they hurt you so much you had to become someone like this? You are filled with hatred, hostility, grudge. So frikking weird.
I never said a single bad word to you, I always thanked you for your works and only tried to provide feedback and this weird, childish and incomprehensible behaviour just because of some disagreement and miscommunication. And then making me banned. Holy shit man. Actually holy shit.

This post has been edited by emulers: 05 September 2020 - 12:27 AM

1

#34 User is offline   sistemafotonico 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 04-September 20

Posted 05 September 2020 - 07:45 AM

View Postfox88, on 04 September 2020 - 09:00 PM, said:

View Postsistemafotonico, on 04 September 2020 - 09:08 PM, said:

In 0.51d, when I searched in "Server" and in "Global(servers)" I received the same results.

False memory? That was before 0.51d.

It could be sorry. I am almost sure that I tried with the latest version, this summer (almost sure that was 0.51d, but it can be a mistake) and happened again. Or probably I was so focused on finding the error that I did not test it properly.
Anyhow, I will give a chance to 0.60a of course and comment any issue.
PS And thanks a lot, fox88, of course for all the work you are doing.

This post has been edited by sistemafotonico: 05 September 2020 - 07:52 AM

0

#35 User is offline   ismago 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 05-September 20

Posted 05 September 2020 - 10:43 AM

Greetings to all. You could tell me why you can't download the Spanish language. I have tried several times and it gives me an error in the download.
Thank you very much
0

#36 User is offline   p033928 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 79
  • Joined: 28-July 17

Posted 05 September 2020 - 10:48 AM

View Postismago, on 05 September 2020 - 10:43 AM, said:

Greetings to all. You could tell me why you can't download the Spanish language. I have tried several times and it gives me an error in the download.
Thank you very much


fox88 has clearly already explained that cause is still actually a -beta- vers
the only lang is the native english
cheers
0

#37 User is offline   fox88 

  • Golden eMule
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 4747
  • Joined: 13-May 07

Posted 05 September 2020 - 02:36 PM

Beta testing stage has completed; a number of bugs have been fixed - thanks to all the reporters.

Let's go on and update to the release candidate build.
Download links are in the topmost message of this topic.
Please keep reporting about found issues.
0

#38 User is offline   p033928 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 79
  • Joined: 28-July 17

Posted 05 September 2020 - 03:48 PM

View Postfox88, on 05 September 2020 - 02:36 PM, said:

Beta testing stage has completed; a number of bugs have been fixed - thanks to all the reporters.

Let's go on and update to the release candidate build.
Download links are in the topmost message of this topic.
Please keep reporting about found issues.


hi fox88 first let me thxs so much again indeed
pls confirm that the RC is this :

eMule0.60a.5 Beta Testfile 396434.txt
This file is automatically created by eMule Beta versions to help the developers testing and debugging new the new features. eMule will delete this file when exiting, otherwise you can remove this file at any time.
Thanks for beta testing eMule :)


if i start the first beta you furnished i got this different text file:
eMule0.60a.4 Beta Testfile 2AC48F.txt
This file is automatically created by eMule Beta versions to help the developers testing and debugging new the new features. eMule will delete this file when exiting, otherwise you can remove this file at any time.
Thanks for beta testing eMule :)

so i ask you if the 0.60a.5 is the new RC you now uploaded at post #1 of this topic

thxs again

cheers

This post has been edited by p033928: 05 September 2020 - 03:51 PM

0

#39 User is offline   fox88 

  • Golden eMule
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 4747
  • Joined: 13-May 07

Posted 05 September 2020 - 05:27 PM

p033928, looks correct.
0

#40 User is offline   VasiliyRus 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 19
  • Joined: 07-January 09

Posted 05 September 2020 - 06:07 PM

As for RC version along with Beta version i also have those warnings like posted before.

Quote

05.09.2020 20:57:44: Obfuscated connection established on: eMule Security No1 (*********)
05.09.2020 20:57:44: New client ID is **********05.09.2020 20:57:45: Warning eMule Security No1 (***********) - CP949 (Korean locale) filenames converted to Unicode UTF-8. Please use an Unicode ready client. (eMule 0.46c for example)


And it seems like i cannot manually connect to server a want to - right click menu 'Connect To' option is unavailable to click at.

This post has been edited by VasiliyRus: 05 September 2020 - 06:09 PM

1

  • Member Options

  • (7 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users