Official eMule-Board: Testing Emule 0.60 (completed) - Official eMule-Board

Jump to content


  • (18 Pages)
  • +
  • « First
  • 16
  • 17
  • 18

Testing Emule 0.60 (completed) Community version

#341 User is offline   holysmoker 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 89
  • Joined: 23-August 03

Posted 05 December 2021 - 11:31 AM

View Postemule_user_downunder, on 01 December 2021 - 09:54 AM, said:

View Postfox88, on 24 November 2021 - 11:07 PM, said:

A maintenance release 0.60d has been published in Github.

It features minor fixes and improvements.

The link is in the topmost post.
Can we now draw a line under the 60 series as reasonably stable, and move to the 70 series for reasons discussed with MorphXT interoperatibility being foremost?
Will it break anything to do so?Will it cause grief?


:punk: :punk: :punk:
0

#342 User is offline   stoatwblr 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 43
  • Joined: 15-February 13

Posted 27 January 2022 - 08:44 PM

[[/quote]Can we now draw a line under the 60 series as reasonably stable, and move to the 70 series for reasons discussed with MorphXT interoperatibility being foremost?
Will it break anything to do so?Will it cause grief?
[/quote]

Thirded

(Thanks for the work Fox. It's definitely working better in Wine and Win10)
0

#343 User is offline   Raonoque 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 06-February 22

Posted 06 February 2022 - 11:28 PM

Hello!

Is there any possibility that you add to the options display tab a way to increase font size for searches, transfers, servers and the options itself?

Weak sight is an issue here ...

Thanks in advance!
0

#344 User is offline   fox88 

  • Golden eMule
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 4864
  • Joined: 13-May 07

Posted 09 February 2022 - 03:47 PM

View PostRaonoque, on 07 February 2022 - 02:28 AM, said:

Is there any possibility that you add to the options display tab a way to increase font size for searches, transfers, servers and the options itself?

Hi!
Unfortunately, these changes are non-trivial, and Options dialog is particularly tricky because it relies on fixed sizes.
It might be done some day, but hardly in a very near future.
Until then, please use Windows' display scaling capability or Magnifier application.
0

#345 User is offline   TreviSyn 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 13
  • Joined: 11-February 03

Posted 17 February 2022 - 08:43 PM

Fox what do you think about kmule?
Why not develop a version based on it?
0

#346 User is offline   p033928 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 97
  • Joined: 28-July 17

Posted 17 February 2022 - 10:34 PM

View PostTreviSyn, on 17 February 2022 - 08:43 PM, said:

Fox what do you think about kmule?
Why not develop a version based on it?


Kmule is not working at all on my win 10 home 64...maybe is too old...the last update is 2016...
no way to change language..test ports..and even to connecting to kad...
what a pity...
:(
0

#347 User is offline   TreviSyn 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 13
  • Joined: 11-February 03

Posted 18 February 2022 - 10:57 AM

On my win 10 prof 64 works...
I thought that a emule kad only version will be a good idea (there are few good servers now)
0

#348 User is offline   MistressAdmin 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 36
  • Joined: 21-August 20

Posted 18 February 2022 - 04:29 PM

With most eMule clients you can choose to just use the KAD network :flowers:
0

#349 User is offline   p033928 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 97
  • Joined: 28-July 17

Posted 18 February 2022 - 07:55 PM

View PostTreviSyn, on 18 February 2022 - 10:57 AM, said:

On my win 10 prof 64 works...
I thought that a emule kad only version will be a good idea (there are few good servers now)



i've emule and i was able to set it in order to have ports test not failing and so on...
so i'm able to set..
more over kmule that should be easier..
but i repeat in my case
win 10 home 64
i repeat that
no way to change language..test ports..and even to connecting to kad...


and i subscribe also this last post:
"With most eMule clients you can choose to just use the KAD network"...

This post has been edited by p033928: 18 February 2022 - 07:56 PM

0

  • Member Options

  • (18 Pages)
  • +
  • « First
  • 16
  • 17
  • 18

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users