Official eMule-Board: 3 Bugs Found In Emule V0.50B Beta1 - Official eMule-Board

Jump to content


Page 1 of 1

3 Bugs Found In Emule V0.50B Beta1

#1 User is offline   Timor 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 16-December 17

Posted 16 December 2017 - 08:59 PM

3 bugs found in eMule v0.50b BETA1.
There is one big bug in the eMule v0.50b BETA1.
1) Ports testing funktion is blocked and dosn't work.
2) Kad Network doesn't show automaticaly the connection unless the user restarts emule.
3) eD2K Network would connect if the user knows that he has to add initial IPs in the Server/List file.
Not anyone is a programmer.
0

#2 User is offline   xilolee 

  • eMule 0.50b BETA1 user
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Italian Moderators
  • Posts: 7831
  • Joined: 20-August 08

Posted 17 December 2017 - 04:14 PM

1)

Posted Image

2) Didn't understand. Where? Could you post a screenshot?
3) There are guides that explain how to add servers in the serverlist. It isn't a task for a programmer.
INCONCEIVABLE! - You keep using that word. I do not think it means what you think it means.
come ottenere aiuto italian guides - guide della sezione italiana
italian support - sezione italiana scaricare la lista server
ottenere id alto impostare le porte nel router
recuperare file corrotti i filtri ip
Sembra talco ma non č serve a darti l'allegrIa! Se lo lanci e poi lo respiri ti dā subito l'allegrIa! Immagine Postata
1

#3 User is offline   Timor 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 16-December 17

Posted 17 December 2017 - 08:56 PM

Just replace the green signs with red xes.

I have freed the ports in the firewall. The result is that emule is working perfectly. upload, download and searching!
But when testing the connection, it shows that it is not connected.
I have uninstalled the antivirus and the bitdefender internet security but still didn't help. I went to the Rooter settings and disabled the firewall on it too.
Nothing helped.
It is a 100% bug.
I'm a programmer and could find it easyly out. But this must be noated somewhere for the users.

This post has been edited by Timor: 17 December 2017 - 09:04 PM

0

#4 User is offline   xilolee 

  • eMule 0.50b BETA1 user
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Italian Moderators
  • Posts: 7831
  • Joined: 20-August 08

Posted 17 December 2017 - 11:04 PM

What antivirus?
If you are blocking outgoing connections with windows firewall, I think you have to allow also ports 81 and 447 (with 80 and 443).
Did you try also with windows firewall disabled?

You should also write what emule0.50b beta1 version are you using, given that there are at least two versions (and different builds).

This post has been edited by xilolee: 17 December 2017 - 11:06 PM

INCONCEIVABLE! - You keep using that word. I do not think it means what you think it means.
come ottenere aiuto italian guides - guide della sezione italiana
italian support - sezione italiana scaricare la lista server
ottenere id alto impostare le porte nel router
recuperare file corrotti i filtri ip
Sembra talco ma non č serve a darti l'allegrIa! Se lo lanci e poi lo respiri ti dā subito l'allegrIa! Immagine Postata
0

#5 User is offline   fox88 

  • Golden eMule
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 4562
  • Joined: 13-May 07

Posted 18 December 2017 - 07:26 AM

View PostTimor, on 17 December 2017 - 11:56 PM, said:

I have freed the ports in the firewall. The result is that emule is working perfectly. upload, download and searching!

It works, but with LowID? Which means limited connectivity.
You might like to read Docs a little, starting here: Beginner's guide
0

#6 User is offline   emule_user_downunder 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 53
  • Joined: 20-March 04

Posted 05 June 2018 - 12:07 PM

View Postxilolee, on 18 December 2017 - 10:04 AM, said:

You should also write what emule0.50b beta1 version are you using, given that there are at least two versions (and different builds).


Where does one see the version and build number? There is not help/about like other software (another bug as Windows 10 does not support *.chm files any more), and the log does not give the build number, or even hint it is a beta version.
Why are there two versions, and doesn't GitHub have collaborative features to check in/out updates specifically so this confusion does not exist?


0

  • Member Options

Page 1 of 1

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users