Official eMule-Board: Emule V0.50A Mephisto V3.0 - Official eMule-Board

Jump to content


  • (24 Pages)
  • +
  • « First
  • 22
  • 23
  • 24

Emule V0.50A Mephisto V3.0 Xtreme's evil heir | Upload improvements and installer

#461 User is offline   Stulle 

  • [Enter Mod] Dev
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 5738
  • Joined: 07-April 04

Posted 05 May 2012 - 04:37 PM

wtf is a "Cola Customer"? i have no idea what you want.
I am an emule-web.de member and fan! Hate me or people will get suspicious about you! Ever wondered if it's all worth the trouble?

Posted Image

No, there will not be a new version of my mods. No, I do not want your PM. No, I am certain, use the board and quit sending PMs. No, I am not kidding, there will not be a new version of my mods just because of YOU asking for it!
0

#462 User is offline   Ejack79 

  • Splendid Member
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 155
  • Joined: 25-August 09

Posted 05 May 2012 - 10:51 PM

View PostMato1, on 05 May 2012 - 04:20 PM, said:

The Mephisto emule, here I put a screenshot

Posted Image

how I can remove that bar on the right Cola Customers

Posted Image

Thanks in advance and sorry for my bad English


Can't you provide pics with better resolution?
Cannot see anything clearly...
0

#463 User is offline   jerryBG 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 79
  • Joined: 30-December 08

Posted 03 June 2012 - 09:48 AM

View PostMato1, on 05 May 2012 - 10:20 AM, said:

The Mephisto emule, here I put a screenshot

Posted Image

how I can remove that bar on the right Cola Customers

Posted Image

Thanks in advance and sorry for my bad English


perhaps you've already found a solution for disabling the "Clients on queue(Clientes en cola)" , but well .. try uncheck the
Options > Mephisto > Mephisto tab > Display > Show progress of client queue
Preferencias > Mephisto > Mephisto tab > Mostrar > Mostrar el progreso de la cola de espera del cliente

if it will not disappear immediately, restart the Mephisto
0

#464 User is offline   bor1 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 08-January 09

Posted 30 December 2012 - 10:39 AM

Thanks :thumbup:
0

#465 User is offline   speedycihan 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: 25-October 08

Posted 29 March 2013 - 02:54 PM

When you gonna fix this server connection bug ? been 2 years and no one care abt this stupid bug :confused:
0

#466 User is offline   Stulle 

  • [Enter Mod] Dev
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 5738
  • Joined: 07-April 04

Posted 29 March 2013 - 05:41 PM

Hi speedycihan,

I am sorry I did not publish a fixed version up until now. It been fixed for about as long as it is know to me. The problem was that I did not consider it that important - I suggest KAD-only! - and wanted to do more work back then but eventually my real life caught up with me. Ever since I never had the time or drive to continue these project for more than a day or two, which I regret to a considerable extent.

I will post the fix below so anyone might apply and recompile for himself. I do, however, ask anybody to refrain from publicly distributing any new binaries, neither 3.0 or 3.1, because that would make my life a living hell, once I attempt to work through all the crash dumps I have accumulated at the point when I resume (which I still somehow plan).

Apply the following fix in EMSocket.cpp

Replace:
    //Xman Xtreme Upload 
     //don't add the header of standardpackage: 
     // ==> Dynamic Socket Buffering [SiRoB] - Mephisto 
 #ifdef DONT_USE_SOCKET_BUFFERING 
     bool newdatapacket=false; 
     uint8 sendingdata_opcode=0; 
 #endif


With:
    //Xman Xtreme Upload 
     //don't add the header of standardpackage: 
     // ==> Dynamic Socket Buffering [SiRoB] - Mephisto 
 #ifndef DONT_USE_SOCKET_BUFFERING 
     // If no minFragSize is provided we assume it to be equal to maxNumberOfBytesToSend 
     if(minFragSize == 0) 
     { 
         ASSERT(onlyAllowedToSendControlPacket); // We should only get here if SendPacket was invoked 
         minFragSize = maxNumberOfBytesToSend; 
     } 
 #else 
     bool newdatapacket=false; 
     uint8 sendingdata_opcode=0; 
 #endif


Anyway, I repeat my suggestion to refrain from using servers, it's not as if they are any use with KAD around!

Regards, Stulle
I am an emule-web.de member and fan! Hate me or people will get suspicious about you! Ever wondered if it's all worth the trouble?

Posted Image

No, there will not be a new version of my mods. No, I do not want your PM. No, I am certain, use the board and quit sending PMs. No, I am not kidding, there will not be a new version of my mods just because of YOU asking for it!
3

#467 User is offline   internetmaster16 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 22-April 13

Posted 23 April 2013 - 02:51 AM

Yes I am a morph member as well.
0

#468 User is offline   Stulle 

  • [Enter Mod] Dev
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 5738
  • Joined: 07-April 04

Posted 23 April 2013 - 04:13 PM

View Postinternetmaster16, on 23 April 2013 - 02:51 AM, said:

Yes I am a morph member as well.

No you're not and this is highly unrelated... to anything around here.
I am an emule-web.de member and fan! Hate me or people will get suspicious about you! Ever wondered if it's all worth the trouble?

Posted Image

No, there will not be a new version of my mods. No, I do not want your PM. No, I am certain, use the board and quit sending PMs. No, I am not kidding, there will not be a new version of my mods just because of YOU asking for it!
0

#469 User is offline   steddye 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 14-January 16

Posted 14 January 2016 - 10:33 AM

View PostStulle, on 29 March 2013 - 05:41 PM, said:

Apply the following fix in EMSocket.cpp

Replace:
    //Xman Xtreme Upload 
     //don't add the header of standardpackage: 
     // ==> Dynamic Socket Buffering [SiRoB] - Mephisto 
 #ifdef DONT_USE_SOCKET_BUFFERING 
     bool newdatapacket=false; 
     uint8 sendingdata_opcode=0; 
 #endif


With:
    //Xman Xtreme Upload 
     //don't add the header of standardpackage: 
     // ==> Dynamic Socket Buffering [SiRoB] - Mephisto 
 #ifndef DONT_USE_SOCKET_BUFFERING 
     // If no minFragSize is provided we assume it to be equal to maxNumberOfBytesToSend 
     if(minFragSize == 0) 
     { 
         ASSERT(onlyAllowedToSendControlPacket); // We should only get here if SendPacket was invoked 
         minFragSize = maxNumberOfBytesToSend; 
     } 
 #else 
     bool newdatapacket=false; 
     uint8 sendingdata_opcode=0; 
 #endif


Anyway, I repeat my suggestion to refrain from using servers, it's not as if they are any use with KAD around!

Regards, Stulle



Old post I know, but I wanted to try it anyway. I recompiled using Visual Studio 2010 Professional and all work great so far. (windows 10 x64)
No more servers connection bug and obfuscation freeze.

p.s.

Still love this mod :clap:

This post has been edited by steddye: 15 January 2016 - 01:53 AM

0

#470 User is offline   dietor 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 8
  • Joined: 16-January 16

Posted 16 January 2016 - 08:19 PM

View Poststeddye, on 14 January 2016 - 10:33 AM, said:

View PostStulle, on 29 March 2013 - 05:41 PM, said:

Apply the following fix in EMSocket.cpp

Replace:
    //Xman Xtreme Upload 
     //don't add the header of standardpackage: 
     // ==> Dynamic Socket Buffering [SiRoB] - Mephisto 
 #ifdef DONT_USE_SOCKET_BUFFERING 
     bool newdatapacket=false; 
     uint8 sendingdata_opcode=0; 
 #endif


With:
    //Xman Xtreme Upload 
     //don't add the header of standardpackage: 
     // ==> Dynamic Socket Buffering [SiRoB] - Mephisto 
 #ifndef DONT_USE_SOCKET_BUFFERING 
     // If no minFragSize is provided we assume it to be equal to maxNumberOfBytesToSend 
     if(minFragSize == 0) 
     { 
         ASSERT(onlyAllowedToSendControlPacket); // We should only get here if SendPacket was invoked 
         minFragSize = maxNumberOfBytesToSend; 
     } 
 #else 
     bool newdatapacket=false; 
     uint8 sendingdata_opcode=0; 
 #endif


Anyway, I repeat my suggestion to refrain from using servers, it's not as if they are any use with KAD around!

Regards, Stulle



Old post I know, but I wanted to try it anyway. I recompiled using Visual Studio 2010 Professional and all work great so far. (windows 10 x64)
No more servers connection bug and obfuscation freeze.

p.s.

Still love this mod :clap:

Thank you so much, because this the way to make development still alive.
But the way,..


1. How can I apply the fix?
I am noob and I don't know how to use it.
I have also issue with low id on vodafone station revolution (I am italian, modena).
That's why I am interested in your mod.
Maybe I can solve, tried everything till now, with ports, mAybe servers connection bug.. don't know how to solve.. Can I leave low id and live in peace with emule anyway?


2. Another last question is: How to reduce the number of slot? so many that I realised can perhaps frustrate my hard drives!
0

#471 User is offline   steddye 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 14-January 16

Posted 17 January 2016 - 12:49 AM

Hi dietor, to obtain high ID I first Setup a Static IP Address on the pc
http://www.aranzulla...tico-25108.html

Then Forward Ports on the Router
http://www.emuleital...fone-revolution

Then check emule options/connection tcp and udp must match the port forwarded on the router and eventually configure the pc firewall.

Visto che comunque son di firenze ti ho scritto un messaggio privato pi¨ dettagliato in italiano :P ciao
1

#472 User is offline   dietor 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 8
  • Joined: 16-January 16

Posted 29 July 2016 - 12:59 PM

View Poststeddye, on 17 January 2016 - 12:49 AM, said:

Hi dietor, to obtain high ID I first Setup a Static IP Address on the pc
http://www.aranzulla...tico-25108.html

Then Forward Ports on the Router
http://www.emuleital...fone-revolution

Then check emule options/connection tcp and udp must match the port forwarded on the router and eventually configure the pc firewall.

Visto che comunque son di firenze ti ho scritto un messaggio privato pi¨ dettagliato in italiano :P ciao

thanks so much (grazie caro). is the new version of 0.50a really out in this year? few mounths ago?
http://www.giardinib...ownload-gratis/
Is that a bullshit?
A new amule version?
I really do not beleave in it, actually it would be a greater pubblicity on that .
0

#473 User is offline   xilolee 

  • eMule 0.50b BETA1 user
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Italian Moderators
  • Posts: 7851
  • Joined: 20-August 08

Posted 29 July 2016 - 05:08 PM

emule 0.50a (official, not modded) was released in 2010, emule 0.50b beta1 is the most recent version (and it's so stable that should be considered as a release).
INCONCEIVABLE! - You keep using that word. I do not think it means what you think it means.
come ottenere aiuto italian guides - guide della sezione italiana
italian support - sezione italiana scaricare la lista server
ottenere id alto impostare le porte nel router
recuperare file corrotti i filtri ip
Sembra talco ma non Ŕ serve a darti l'allegrIa! Se lo lanci e poi lo respiri ti dÓ subito l'allegrIa! Posted Image
1

#474 User is offline   sonoro 

  • Splendid Member
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 150
  • Joined: 02-July 06

Posted 04 December 2016 - 10:35 PM

Hi, can you compile your mod for me and remove upload limitation in chunks transfer modes? ->255


I like your mod I used a lot of time, but this limiter has removed its charm!

Even someone who does this, I pay their work to compile this mod without upload limiter!



Thank you in advance.
0

#475 User is offline   sonoro 

  • Splendid Member
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 150
  • Joined: 02-July 06

Posted 07 December 2016 - 08:43 PM

Anyone to compile a mod without chunks limiter? :bouncehi:
0

  • Member Options

  • (24 Pages)
  • +
  • « First
  • 22
  • 23
  • 24

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users