Official eMule-Board: Emule0.43b-sivka.v13b2 {06.07.04} - Official eMule-Board

Jump to content


  • (7 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »

Emule0.43b-sivka.v13b2 {06.07.04} 06.07.2004

#41 User is offline   racto 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 27
  • Joined: 21-November 02

Posted 08 July 2004 - 01:38 PM

i've no problem with the new mod. maybe is the windows firewall?

another thing: how does it work the "MultiSort" feature? i can't sort the transfers like before. annoying.
0

#42 User is offline   martinusnl 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 02-December 02

Posted 08 July 2004 - 02:40 PM

I compiled my own sivka no probs....
Compiled with VS 2003

here is the file: Sivka Latest

only .exe

Hope it's allright with you Sivka

This post has been edited by martinusnl: 08 July 2004 - 02:41 PM

0

#43 User is offline   Fikduzimir 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 60
  • Joined: 30-October 02

Posted 08 July 2004 - 03:08 PM

Itīs definatelly not any firewall. I donīt use windows firewall and I switch off Norton Internet Security 2004 but no up- and download was established! :cry:
0

#44 User is offline   .: Elite :. 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 67
  • Joined: 30-January 04

Posted 08 July 2004 - 03:48 PM

Hey Sivka and all others here with probs ... try to delete all unessesary files in your temp folders ... only leave the .part / .part.met files inside ...

wondering why you didn't mentioned that in your last post sivky :P ;)
0

#45 User is offline   Fikduzimir 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 60
  • Joined: 30-October 02

Posted 08 July 2004 - 04:03 PM

i have deleted all other files than .part and part.met and it doesnīt matter! Same probs than before!

And Iīm not the only one:

http://www.emule-web...bdfce5c1c317871
0

#46 User is offline   Fikduzimir 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 60
  • Joined: 30-October 02

Posted 08 July 2004 - 04:11 PM

I tried just to download new files with the new version and do you know want happens?

Iīm downloading them!!!!!!!!!!!

Could it be that the new version has probs with files of the older version???!!!!
0

#47 User is offline   sam06000 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 69
  • Joined: 19-May 03

Post icon  Posted 08 July 2004 - 04:13 PM

Hi Sivka and thanx for your mod !


Working good here , no unusual message in verbose , no crash , good speeds .

PIII 1Ghz , Intel BX MoBo , 640MB , WinXP Pro sp1a , Antivir XP , no router/firewall , cable internet access .

I have lots of crappy files in my temp folders (old src savefiles) and it works well .


:flowers:
There are 10 types of people in the world: Those who count in binary and those who don't.

Actually running : Emule V0.49a Stullemule V6.0

Greetings
0

#48 User is offline   BuG 

  • a little bit bugged ... sometimes
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 539
  • Joined: 16-January 03

Posted 08 July 2004 - 04:50 PM

Hi sivka :flowers:

I think I've found a little bug here:

PartFileConvert.cpp said:

void CPartFileConvert::RemoveAllSuccJobs(){
    //modified by sivka [possibly bugfix]
    for(POSITION pos2, pos1  = m_jobs.GetHeadPosition(); (pos2=pos1)!=NULL;){
        ConvertJob* del=m_jobs.GetAt(pos1);
        if (del->state==CONV_OK) {
            if (m_convertgui) m_convertgui->RemoveJob(del);
            m_jobs.RemoveAt(pos2);
            delete del;
        }
    }
}

It should be GetNext, right?
0

#49 User is offline   adamized 

  • Premium Member
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 253
  • Joined: 18-October 03

Posted 08 July 2004 - 08:06 PM

Nice job, works and runs good for me so far. :thumbup:

Much :respect: for releasing it as quickly as you did.
Ed2k, emule and bittorrent are dying and under attack. Which 3rd generation client and network will you upgrade to?

Antsp2p
I2p
Entropy
0

#50 User is offline   Blomy 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 45
  • Joined: 19-December 03

Posted 08 July 2004 - 10:45 PM

No problems with the upload and download.
But some important clients dont enter my upload queue.
my queue is great enough and not full.
iīm waiting about 18 hours and they didnīt entered.
( i change the mod and after 15 minutes this missing clients are there)


the next problem, i have, is the change to a friend and give him an friendupload.
there are many clients with the name *http...* and it is difficult, to find them.
a FunnyNick is nice or a funktion to change the status to friendupload in the transferwindow.

excuse, but my english is only for home using.

This post has been edited by Blomy: 08 July 2004 - 10:47 PM


Fan from Xman and his Xtreme-Mods
0

#51 User is offline   sivka 

  • Golden eMule
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 462
  • Joined: 23-November 02

Posted 09 July 2004 - 12:31 AM

BuG, on Jul 8 2004, 05:50 PM, said:

Hi sivka :flowers:

I think I've found a little bug here:

PartFileConvert.cpp said:

void CPartFileConvert::RemoveAllSuccJobs(){
    //modified by sivka [possibly bugfix]
    for(POSITION pos2, pos1  = m_jobs.GetHeadPosition(); (pos2=pos1)!=NULL;){
        ConvertJob* del=m_jobs.GetAt(pos1);
        if (del->state==CONV_OK) {
            if (m_convertgui) m_convertgui->RemoveJob(del);
            m_jobs.RemoveAt(pos2);
            delete del;
        }
    }
}

It should be GetNext, right?

oh yes, thank you BuG! :flowers:
you have found an old bug, that I never seen and think all oki on this place :+1:

sivka ;)
AMD 2500+ Barton
1024 MB RAM
WinXP+SP1
T-DSL 768/128
PS.: my english sucks...
UnReal of Germany
0

#52 User is offline   Tamarand 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 20-September 03

Posted 09 July 2004 - 04:42 AM

Hi,

i try this new version, very good and stable. But were are the other A4AF feature (swap all a4AF to an other file, ...) i only have the option "automatically swap all (A4AF) source to this file".

error in my config ????
0

#53 User is offline   BuG 

  • a little bit bugged ... sometimes
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 539
  • Joined: 16-January 03

Posted 09 July 2004 - 04:48 AM

Tamarand, on Jul 9 2004, 06:42 AM, said:

But were are the other A4AF feature (swap all a4AF to an other file, ...) i only have the option "automatically swap all (A4AF) source to this file".

error in my config ????

No, that's the ZZ download manager. Sivka wrote in the changelog that he temporarily (?) removed his own A4AF features.
0

#54 User is offline   Tamarand 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 20-September 03

Posted 09 July 2004 - 05:10 AM

too bad, i can control the A4AF by file or user now.

i hope he will readded it soon
0

#55 User is offline   beavc 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 13
  • Joined: 06-July 04

Posted 09 July 2004 - 06:05 AM

Something really dumb :worthy: which version should Win XP user download?
0

#56 User is offline   BuG 

  • a little bit bugged ... sometimes
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 539
  • Joined: 16-January 03

Posted 09 July 2004 - 06:18 AM

Win XP uses Win NT kernel. <_<
0

#57 User is offline   StarAce 

  • Splendid Member
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 230
  • Joined: 03-November 02

Posted 09 July 2004 - 07:46 AM

BuG, on Jul 9 2004, 06:18 AM, said:

Win XP uses Win NT kernel. <_<

Hm, due to the fact, this is a FAQ, maybe it should be showed behind the NT-Download -> (for WinXP also...) ;)
0

#58 User is offline   sean-xenos 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 38
  • Joined: 08-February 03

Posted 09 July 2004 - 08:27 AM

:cry2: Hey Sivka, I have the same probs with your new version as many others: no upload, no download. With 42gv12g11b everything was ok. I have win xp sp1, no firewall, but i don't use the standard emule ports. May be there's a problem, i'll try out different settings for ports in "settings".
0

#59 User is offline   Zar0n 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 89
  • Joined: 05-March 03

Posted 09 July 2004 - 01:01 PM

No problems so far on WinXP+Athlon XP
Using ADSL with non standard ports and firewall.
:thumbup:

Can u plz add an option to remove some of the statistic lines (ex. download current)
I know I can set colour to back, but that does no archive the same result :cry2:
0

#60 User is offline   sean-xenos 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 38
  • Joined: 08-February 03

Posted 09 July 2004 - 06:44 PM

:) After I eliminated preferences.ini, restarted emule, changed the ports under "settings" and restarted emule again everything is back to normal. Full UL/DL.
Heureka!
0

  • Member Options

  • (7 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »

3 User(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users