Official eMule-Board: Webserver & Firefox - Official eMule-Board

Jump to content


Page 1 of 1

Webserver & Firefox

#1 User is offline   sbriz 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 28-June 03

Posted 24 August 2005 - 12:36 PM

Hi,

I've see that when i connect to my emule through WebServer using Firefox and I want copy ed2k link of a search's result when i over the thermometer with mouse and I push right button to do "Copy link" the rectangle with write "Link ed2k" disappear. Also I can't copy ed2k link to my friends. Soory for my english and i hope that i've explain the problem good. Tnks :worthy:
0

#2 User is offline   moloko+ 

  • ...
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1209
  • Joined: 18-August 05

Posted 24 August 2005 - 03:45 PM

enable javacript in the browser.

Noscript Allow: http://127.0.0.1:4711 (if on localhost).

there's more so follow the prompts...

enjoy!
0

#3 User is offline   sbriz 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 28-June 03

Posted 24 August 2005 - 04:21 PM

I use WebServer in local and outside but this I try to do only in local. I've already enable javascript on my web browser (Firefox 1.0.6). Can you explain me better? Sorry but I don't undestand what you intend.
0

#4 User is offline   moloko+ 

  • ...
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1209
  • Joined: 18-August 05

Posted 24 August 2005 - 06:04 PM

sorry, to lead you astray, i think misunderstood your question...

but...

if you are downloading the file, can't you copy the ed2k Link from the transfer window by clicking on green arrow > "ED2K Links", next to the downloading file?
...check your clipboard.

you will need to remove the source reference to your computer:
eg, "|sources,148.221.185.20:4662|/"

...another way to copy the link is to use "view source" in firefox and manually search the text for the ed2k link that you want.

hope this has helped.
0

#5 User is offline   sbriz 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 28-June 03

Posted 24 August 2005 - 08:13 PM

moloko+, on Aug 24 2005, 06:04 PM, said:

...another way to copy the link is to use "view source" in firefox and manually search the text for the ed2k link that you want.

View Post


Tnks but this I already know but It's very annoying. It's possible tell to developers that thay correct this bug? Tnks

P.S. The same problem we can find if you want copy an ed2k link of a file in downloading always with Firefox.
0

#6 User is offline   daviduzzolo 

  • /* No Comment */
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 471
  • Joined: 08-July 04

Posted 24 August 2005 - 08:15 PM

If I don't want to download the file, but only want to keep the ed2k link, with IE I can get it with a right click on "ed2k link">>copy link.
This doesn't work with firefox :(
I can take it from the page's source, and it's not so friendly.

I think the better should be add a "Copy ed2k link" option in the search tab of the Web Interface, but It's a feature request :)

This post has been edited by daviduzzolo: 24 August 2005 - 09:06 PM

Search befor posting!!!
Somebody Hep Me???
user posted image
Help in Italiano? eMuleItalia.net & in IRC join #emule-italian - sever ircchat.emule-project.net
La guida completa in italiano di eMule č eMule.it
My Blog :P

Sorry for my english :P
0

#7 User is offline   moloko+ 

  • ...
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1209
  • Joined: 18-August 05

Posted 24 August 2005 - 09:07 PM

hmm, you got me...
i think firefox doesn't like the '|' in the ed2k link... it might break the line at every '|'. on the commandline to a ed2k link the '|' sometimes needs to be replaced with a %7C (ascii char code) in the link for it to work... so maybe it's a firefox prob...

can you drag a link from firefox into emule?

sad, cos firefox is so good.

@sbriz: is there a browser extension for ed2k links for firefox?

@daviduzzolo: makes sense.
0

#8 User is offline   daviduzzolo 

  • /* No Comment */
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 471
  • Joined: 08-July 04

Posted 24 August 2005 - 09:34 PM

I think an image can explain better the problem :)

First of all, I think this isn't an eMule's bug, but a browser (firefox) problem...
If I want to copy in the cleapboard an ed2k link, from the search tab of the web interface, I'll do this...

Posted Image
Click to enlarge

Notes: Copia Collegamento means Copy Link...

If I try to do the same thing using FF, on right click on "ed2k link", this little tab disappear, and the browser show me the usual context page menu...
The best way,(but not the easy one for a lot of users) if I don't want to download the file is a right click on the page>>wiev source...
Search befor posting!!!
Somebody Hep Me???
user posted image
Help in Italiano? eMuleItalia.net & in IRC join #emule-italian - sever ircchat.emule-project.net
La guida completa in italiano di eMule č eMule.it
My Blog :P

Sorry for my english :P
0

#9 User is offline   moloko+ 

  • ...
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1209
  • Joined: 18-August 05

Posted 24 August 2005 - 10:05 PM

Quote

@daviduzzolo: makes sense.


... i meant that you make sense :+1:

...i'm baffled here too! :confused:
0

#10 User is offline   daviduzzolo 

  • /* No Comment */
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 471
  • Joined: 08-July 04

Posted 25 August 2005 - 10:29 AM

@ moloko+: eheh, don't worry, I posted again only to give more general explication (to all, not only to you :P ) :flowers:
Search befor posting!!!
Somebody Hep Me???
user posted image
Help in Italiano? eMuleItalia.net & in IRC join #emule-italian - sever ircchat.emule-project.net
La guida completa in italiano di eMule č eMule.it
My Blog :P

Sorry for my english :P
0

#11 User is offline   sbriz 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 28-June 03

Posted 25 August 2005 - 10:32 AM

moloko+, on Aug 24 2005, 10:05 PM, said:

...i'm baffled here too! :confused:
View Post


Why? Didn't you understand? I think that Daviduozzolo has explain perfectly the problem. :beer:
0

#12 User is offline   moloko+ 

  • ...
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1209
  • Joined: 18-August 05

Posted 26 August 2005 - 01:43 PM

@daviduzzolo: okay... :D
@sbriz: ...maybe :-k
:clap: :clap: :clap:
0

#13 User is offline   Timwi 

  • Splendid Member
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 123
  • Joined: 17-January 05

Posted 28 August 2005 - 06:24 PM

Quote

you will need to remove the source reference to your computer:
eg, "|sources,148.221.185.20:4662|/"
Why?
0

#14 User is offline   crf 

  • Magnificent Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 417
  • Joined: 09-September 04

Posted 28 August 2005 - 07:46 PM

I cannot copy ed2k links in this way either from the search page (I can start downloads from the search results, just not copy a search result (an ed2k link) into the clipboard).

Also, before using web interface, I had to set a preference in the DeerParkAlpha2 about:config 'signed.applets.codebase_principal_support' to true.

--

Internet explorer doesn't work for me at all though (probably I don't have it set up right).

---
in DPA, in the download section of the web interface, I also cannot copy the ed2k link, but can start a download.

--

In DPA, From the shared files, I can mouse-over and choose to copy an ed2k link (as well as start a download again). It says, in the browser,
javascript: ToClipboard(ed2kinfo);
.

The result is (for example) (omit the ][ at begining and end)
]ed2k://|file|FAKE_1.png|58797|FAKE706023A6080449E6ADCB647AAD1E|/|sources,154.5.118.FAKE:4662|/[

(note the lack of an aich hash ? ).

This post has been edited by crf: 28 August 2005 - 07:49 PM

0

#15 User is offline   moloko+ 

  • ...
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1209
  • Joined: 18-August 05

Posted 02 September 2005 - 06:27 AM

Timwi, on Aug 29 2005, 05:24 AM, said:

Quote

you will need to remove the source reference to your computer:
eg, "|sources,148.221.185.20:4662|/"
Why?
View Post


wouldn't the original hash suffice? besides, i'm on dial up (my ip changes)... i added this for less confusion, after all a lot of people will read this with different net setup...

timwi: r u stalking me?
0

#16 User is offline   sbriz 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 28-June 03

Posted 13 September 2005 - 01:50 PM

nothing new?
0

  • Member Options

Page 1 of 1

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users