Official eMule-Board: Help Un-Install Not Working - Official eMule-Board

Jump to content


Page 1 of 1

Help Un-Install Not Working

#1 User is offline   oursquid 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 15-March 12

Posted 19 March 2012 - 08:46 AM

Help! I uninstalled emule but everytime i start my computer it's starts uo and the deleted folders in my downloads reappear.

In control panel I go to uninstall programmes and it is not listed. It's not listed anywhere.

Can anyone help?
0

#2 User is offline   xilolee 

  • EMULE 0.50A USER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Italian Moderators
  • Posts: 6,840
  • Joined: 20-August 08

Posted 19 March 2012 - 02:45 PM

Incoming and temp folders should be deleted by hand.
INCONCEIVABLE! - You keep using that word. I do not think it means what you think it means.
come ottenere aiuto italian guides - guide della sezione italiana
italian support - sezione italiana scaricare la lista server
ottenere id alto aprire le porte nel router
recuperare file corrotti i filtri ip
Sembra talco ma non č serve a darti l'allegrIa! Se lo lanci e poi lo respiri ti dā subito l'allegrIa! Immagine Postata
0

#3 User is offline   oursquid 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 15-March 12

Posted 28 March 2012 - 09:36 AM

View Postxilolee, on 19 March 2012 - 02:45 PM, said:

Incoming and temp folders should be deleted by hand.


I do this and then appear again each time I reboot. As does the emule restart - but it's not anywhere I can find in uninstall programmes.

I've also tried your other instructions and when I search for emule - it shows me the temp and incoming folders (empty) but no help and support etc I search for.

Would appreciate any help.
0

#4 User is offline   SS1900 

  • Golden eMule
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 3,609
  • Joined: 15-November 08

Posted 28 March 2012 - 03:42 PM

you are the only one pc user ?

have you enabled in emule>options>general>Start with Windows ?


:flowers:
0

#5 User is offline   oursquid 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 15-March 12

Posted 03 April 2012 - 09:14 AM

View PostSS1900, on 28 March 2012 - 03:42 PM, said:

you are the only one pc user ?

have you enabled in emule>options>general>Start with Windows ?


:flowers:



Yes, I'm the only PC user. I have disabled the start up and it has stopped coming up - thanks. But surely it's still on my system but now not coming up?

Thanks for your continued help.
0

  • Member Options

Page 1 of 1

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users