Official eMule-Board: Failed To Initialize Crypto Keys - Secure Ident Disabled". - Official eMule-Board

Jump to content


Page 1 of 1

Failed To Initialize Crypto Keys - Secure Ident Disabled".

#1 User is offline   eran5555 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 01-October 08

Posted 01 October 2008 - 06:27 PM

Hi,
I succesfully opened the ports (test port passed) but when I open the Emule (ver 0.48 TLN Booster 7.32) I got the message "Failed to initialize crypto keys - Secure Ident Disabled".

I will be happy if someone can help me solve it

Thanks
0

#2 User is offline   xilolee 

  • EMULE 0.50A USER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Italian Moderators
  • Posts: 6,902
  • Joined: 20-August 08

Posted 01 October 2008 - 06:44 PM

you should use official emule in this forum, otherwise post the matter in mod forum http://forum.emule-p...hp?showforum=15

:flowers:

This post has been edited by xilolee: 01 October 2008 - 06:45 PM

INCONCEIVABLE! - You keep using that word. I do not think it means what you think it means.
come ottenere aiuto italian guides - guide della sezione italiana
italian support - sezione italiana scaricare la lista server
ottenere id alto aprire le porte nel router
recuperare file corrotti i filtri ip
Sembra talco ma non č serve a darti l'allegrIa! Se lo lanci e poi lo respiri ti dā subito l'allegrIa! Posted Image
0

#3 User is offline   Wulp 

  • Golden eMule
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,860
  • Joined: 08-July 05

Posted 02 October 2008 - 01:08 AM

Doesn't sound like a mod that is accepted on this board. Get rid of it and use official mule or a decent mod.
0

#4 User is offline   natarani 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 27-December 08

Posted 28 December 2008 - 09:16 AM

View Posteran5555, on Oct 1 2008, 07:27 PM, said:

Hi,
I succesfully opened the ports (test port passed) but when I open the Emule (ver 0.48 TLN Booster 7.32) I got the message "Failed to initialize crypto keys - Secure Ident Disabled".

I will be happy if someone can help me solve it

Thanks


hi eran... i have the same problem... did you solve yours?? and how?
0

#5 User is offline   Matans 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 10-March 09

Posted 10 March 2009 - 10:24 AM

I had the same problem

I found the answer here:
http://wiki.emule-we...ent_disabled.27
0

#6 User is offline   anonymuse 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 24-December 11

Posted 24 December 2011 - 12:48 PM

View Postxilolee, on 01 October 2008 - 01:44 PM, said:

you should use official emule in this forum, otherwise post the matter in mod forum http://forum.emule-p...hp?showforum=15

:flowers:


forgive me for further inquiry

i use the official version and get the same message

how do i fix it in the official version?

i saw the info on the posted link to the mod faq and if i'm supposed to do that with the official version?...how do i accomplish it?

please be detailed as for a newbie?

i'm experienced with computers, but detailed uses for emule and such not

thanks


----------

never mind

i had to google a bunch of stuff
found it is cryptkey related and deleted it and prefernces dat and loaded without message

i don't mind the credits thiing

thanks

This post has been edited by anonymuse: 24 December 2011 - 01:43 PM

0

  • Member Options

Page 1 of 1

Fast Reply

  

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users