Official eMule-Board: Kad Network Not Working! - Official eMule-Board

Jump to content


Page 1 of 1

Kad Network Not Working!

#1 User is offline   pinkriri 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 28-May 07

Post icon  Posted 28 May 2007 - 12:43 PM

hi,
well i've been downloading for the past few months using the kad network, and suddenly today it won't connect and keeps saying that it is "connecting". however, my eD2K connects perfectly..
can anyone tell me what i should do to make my emule connect to the kad network??
thanks

ps: which client port (TCP and UDP) should i use?

This post has been edited by pinkriri: 28 May 2007 - 12:45 PM

0

#2 User is offline   PacoBell 

  • Professional Lurker ¬_¬ (so kyoot!)
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Moderator
  • Posts: 7,295
  • Joined: 04-February 03

Posted 28 May 2007 - 01:12 PM

Have you tried bootstrapping? Oh, and Kademlia doesn't use TCP, only UDP.
Sed quis custodiet ipsos custodes
Math is delicious!
MmMm! Mauna Loa Milk Chocolate Toffee Macadamias are little drops of Heaven ^_^
Si vis pacem, para bellum DIE SPAMMERS DIE!

#3 User is offline   pinkriri 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 28-May 07

Posted 28 May 2007 - 02:29 PM

View PostPacoBell, on May 28 2007, 03:12 PM, said:

Have you tried bootstrapping? Oh, and Kademlia doesn't use TCP, only UDP.


yeah i've tried it..and still does not work!

ok i dnt know how..but its working!
thanks anyway!

This post has been edited by PacoBell: 29 May 2007 - 01:58 AM

0

#4 User is offline   bintalnoor 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 26-May 07

Posted 28 May 2007 - 04:45 PM

MY KAD NETWORK WON'T WORK EITHER....I TRIED EVERYTHING ELCHELE TOLD ME TO DO....BUT STILL JUST CONNECTING AND NO NODES ON THE PAGE :(

PLS HELP!!! :cry:
0

#5 User is offline   ElChele 

  • Miembro con emule 0.50a
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 7,292
  • Joined: 02-September 04

Posted 28 May 2007 - 06:13 PM

Hi everyone
@ bintalnoor
I guess you refer to This post, do you apply all suggestion posted..??
Did you create UDP port rules in firewall/router..???

PS:To write in capital letters in a forum, is equivalent to shout.

bye
Posted Image Make your own ipfilter file, and manage fake files. Take in count, You are the best filter for emule.
0

#6 User is offline   suziecreamcheese 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 07-June 07

Post icon  Posted 07 June 2007 - 01:22 PM

View PostElChele, on May 28 2007, 06:13 PM, said:

Hi everyone
@ bintalnoor
I guess you refer to This post, do you apply all suggestion posted..??
Did you create UDP port rules in firewall/router..???

PS:To write in capital letters in a forum, is equivalent to shout.

bye

Hi everyone!!! :bouncehi:
Is my first time in a forum.
So... I need Help!!
I have connecting problems with kad and i've tried everthing what i fonud in the forum but... nothing! No nodes, no contacts, nothing! The Kad page is empty. Please, help me!
Thank you in advance for helping!
bye!
:worthy:
0

#7 User is offline   torpon 

  • I'm so tired
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Moderator
  • Posts: 21,272
  • Joined: 20-January 05

Posted 07 June 2007 - 04:44 PM

Did you follow this sugestion?

View PostElChele, on Apr 19 2006, 08:31 PM, said:

Hi everyone
@ BrunoAND
Close emule.
Go to Emule>Config folder, and delete Nodes.dat file.
Download Nodes.dat, from Here
And save it, into emule>Config folder.
Run emule.
Connect to Ed2k.
Wait a moment, and try to connect to Kad network.
bye


#8 User is offline   suziecreamcheese 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 07-June 07

Post icon  Posted 07 June 2007 - 10:14 PM

View Posttorpon, on Jun 7 2007, 04:44 PM, said:

Did you follow this sugestion?

View PostElChele, on Apr 19 2006, 08:31 PM, said:

Hi everyone
@ BrunoAND
Close emule.
Go to Emule>Config folder, and delete Nodes.dat file.
Download Nodes.dat, from Here
And save it, into emule>Config folder.
Run emule.
Connect to Ed2k.
Wait a moment, and try to connect to Kad network.
bye


:worthy: Thank You! Thank You! Thank You!
Now my kad network is working again! :thumbup:
Bye!
0

#9 User is offline   torpon 

  • I'm so tired
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Moderator
  • Posts: 21,272
  • Joined: 20-January 05

Posted 07 June 2007 - 11:49 PM

That message was in the link provided by Elchele give hiim your thanks.

Cheers :D

#10 User is offline   suziecreamcheese 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 07-June 07

Post icon  Posted 12 June 2007 - 01:07 PM

View Posttorpon, on Jun 7 2007, 11:49 PM, said:

That message was in the link provided by Elchele give hiim your thanks.

Cheers :D

Hi everyone! :bounce: I need help again! I'vew tried to do evertìything what eichele said, but after few days i have the same problem again!!! :furious:
What can I do? :confused: Can some helpful people help me? Please!
0

#11 User is offline   GattaMatta 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 22-April 08

Posted 22 April 2008 - 11:01 PM

Hi but where is the Emule>Config folder? I don't have a folder by this name. Thanks.

View Postsuziecreamcheese, on Jun 7 2007, 11:14 PM, said:

View Posttorpon, on Jun 7 2007, 04:44 PM, said:

Did you follow this sugestion?

View PostElChele, on Apr 19 2006, 08:31 PM, said:

Hi everyone
@ BrunoAND
Close emule.
Go to Emule>Config folder, and delete Nodes.dat file.
Download Nodes.dat, from Here
And save it, into emule>Config folder.
Run emule.
Connect to Ed2k.
Wait a moment, and try to connect to Kad network.
bye


:worthy: Thank You! Thank You! Thank You!
Now my kad network is working again! :thumbup:
Bye!

0

#12 User is offline   torpon 

  • I'm so tired
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Moderator
  • Posts: 21,272
  • Joined: 20-January 05

Posted 23 April 2008 - 05:15 AM

Depends on OS and how you install. Read Uso compartido

Saludos :D

#13 User is offline   ck001 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 21-December 09

Posted 21 December 2009 - 10:00 AM

My KAD network won't connect. It was working fine 5 days ago but suddently it won't connect. I to connect with a HI ID at ed2k but when i connect to KAD is keeps on connecting. I did repalce the Nodes.dat file per this post but I was still not able to try.
Please any ideas?
0

#14 User is offline   xilolee 

  • EMULE 0.50A USER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Italian Moderators
  • Posts: 6,848
  • Joined: 20-August 08

Posted 23 December 2009 - 04:12 AM

try reading here (click) :bounce:

This post has been edited by xilolee: 20 March 2010 - 04:32 PM

INCONCEIVABLE! - You keep using that word. I do not think it means what you think it means.
come ottenere aiuto italian guides - guide della sezione italiana
italian support - sezione italiana scaricare la lista server
ottenere id alto aprire le porte nel router
recuperare file corrotti i filtri ip
Sembra talco ma non è serve a darti l'allegrIa! Se lo lanci e poi lo respiri ti dà subito l'allegrIa! Posted Image
0

  • Member Options

Page 1 of 1

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users