Official eMule-Board: Emule Server List - Official eMule-Board

Jump to content


Page 1 of 1

Emule Server List Somewhat newbie

#1 User is offline   mtclark1586 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 24-February 07

Posted 25 February 2007 - 04:19 AM

I have been using eMule for several months now but all of sudden my server list has disappeared. What happened....How do i get them back?
0

#2 User is offline   alavena 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 08-June 04

Posted 25 February 2007 - 08:24 AM

View Postmtclark1586, on Feb 25 2007, 05:19 AM, said:

I have been using eMule for several months now but all of sudden my server list has disappeared. What happened....How do i get them back?


Here:

http://www.emule-pro...mp;topic_id=131
0

#3 User is offline   Nissenice 

  • clippetty-clopping...
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 4,231
  • Joined: 05-January 06

Posted 25 February 2007 - 08:48 AM

View Postmtclark1586, on Feb 25 2007, 05:19 AM, said:

I have been using eMule for several months now but all of sudden my server list has disappeared. What happened....How do i get them back?



I suggest that you try this:

torpon said:

  • Go to Options/Server
  • Set number of errors allowed before removing the server to 9
  • Click Edit button that appears next to the option Auto update
  • In Notepad, that is opened, add the following lines in the beginning:
    http://www.gruk.org/server.met.gz 
    http://peerates.net/peerates/trueservers.met

  • Save changes in notepad
  • Unmark the two following options Update list of servers
  • Click on Accept
  • Go to servers window
  • Remove all servers from static list
  • Remove all servers from list
  • In Update Server.met from URL, write any of the URL in point 4
  • Click on Update button
  • If you have selected Autoconnet only to servers on static list add the servers you want to static list
  • Double click on any server

Additionally, enable 'Use smart LowID check on connect' and 'Safe Connect' in Options > Server.
0

#4 User is offline   Christinne 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 05-December 08

Posted 05 December 2008 - 08:02 PM

I have the same problem.
My servers are disappeared.
I tried to do what you wrote up here, but I stoped at the point 11.
Where are all the URL in point 4? I have there only two links.
:unsure:
but, why my server list is empty?
help please!
:worthy:
0

#5 User is offline   Nissenice 

  • clippetty-clopping...
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 4,231
  • Joined: 05-January 06

Posted 05 December 2008 - 08:23 PM

Servers page to the right. 'Update server.met from URL'.
Paste:
http://www.peerates.net/servers.php

Click 'Update'.


EDIT: Btw, this thread is almost two years old. So here is an update of the current steps a la torpon:

View Posttorpon, on Nov 1 2008, 12:19 PM, said:

To get a reliable server list free of fake ones, you can follow these steps
  • Go to Options/Security
  • Select Filter servers too
  • In Update from URL, type:
    http://emulepawcio.sourceforge.net/ipfilter.zip

  • Click on Load.
  • Go to Options/Server
  • Set number of errors allowed before removing the server to 9
  • Click List button that appears next to the option Auto update
  • In Notepad, that is opened, write this line and remove all others if exists:
    http://www.peerates.net/servers.php
  • Save changes in notepad
  • Untick the options to update list of servers when connecting to new server and new client
  • Click on Accept
  • Go to servers window
  • Remove all servers from static list
  • Remove all servers from list
  • In Update Server.met from URL, type the same URL you did in point #8
  • Click on Update button
  • If you have selected Autoconnect only to servers on static list add the servers you want to static list
  • Double click on any server


If you are getting the list by first time, not having servers in your list, you can, obviously, avoid step #13 and 14.

If you don't want emule to reload list at startup, you can also avoid steps #7 to 9, but not harm in doing them anyway.

From time to time, when the file is updated, you should have to load ipfilter, steps #3 and 4. And every time you want you can also clean and reload server list steps #13 to 16

Cheers :D

Source: Quick help & guides > Getting And Keeping Reliable Server List And Ipfilter

Cheers :D

This post has been edited by Nissenice: 05 December 2008 - 08:44 PM

0

#6 User is offline   PandamanCanada 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 01-December 08

Post icon  Posted 05 December 2008 - 11:08 PM

View PostNissenice, on Dec 5 2008, 08:23 PM, said:

Servers page to the right. 'Update server.met from URL'.
Paste:
http://www.peerates.net/servers.php

Click 'Update'.


EDIT: Btw, this thread is almost two years old. So here is an update of the current steps a la torpon:

View Posttorpon, on Nov 1 2008, 12:19 PM, said:

To get a reliable server list free of fake ones, you can follow these steps
  • Go to Options/Security
  • Select Filter servers too
  • In Update from URL, type:
    http://emulepawcio.sourceforge.net/ipfilter.zip

  • Click on Load.
  • Go to Options/Server
  • Set number of errors allowed before removing the server to 9
  • Click List button that appears next to the option Auto update
  • In Notepad, that is opened, write this line and remove all others if exists:
    http://www.peerates.net/servers.php
  • Save changes in notepad
  • Untick the options to update list of servers when connecting to new server and new client
  • Click on Accept
  • Go to servers window
  • Remove all servers from static list
  • Remove all servers from list
  • In Update Server.met from URL, type the same URL you did in point #8
  • Click on Update button
  • If you have selected Autoconnect only to servers on static list add the servers you want to static list
  • Double click on any server


If you are getting the list by first time, not having servers in your list, you can, obviously, avoid step #13 and 14.

If you don't want emule to reload list at startup, you can also avoid steps #7 to 9, but not harm in doing them anyway.

From time to time, when the file is updated, you should have to load ipfilter, steps #3 and 4. And every time you want you can also clean and reload server list steps #13 to 16

Cheers :D

Source: Quick help & guides > Getting And Keeping Reliable Server List And Ipfilter

Cheers :D



It worked for me as described above no problem...it does take a couple minutes...
0

#7 User is offline   JCSpencer 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 14-December 08

Posted 14 December 2008 - 03:53 AM

View PostNissenice, on Dec 5 2008, 04:23 PM, said:

Servers page to the right. 'Update server.met from URL'.
Paste:
http://www.peerates.net/servers.php

Click 'Update'.


EDIT: Btw, this thread is almost two years old. So here is an update of the current steps a la torpon:


Cheers :D


Awesome, perfect, worked wonderfully... thank you! Thanks for the update and the great descriptive steps as well, very helpful!
0

#8 User is offline   Christinne 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 05-December 08

Posted 14 December 2008 - 09:48 AM

OK, I did all you said... but I have still only one server on my list.
O_o ??
0

#9 User is offline   xilolee 

  • EMULE 0.50A USER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Italian Moderators
  • Posts: 6,754
  • Joined: 20-August 08

Posted 14 December 2008 - 10:00 AM

Go to Options/Security
Select Filter servers too
set filter level < 127
Click on Apply
In Update from URL, paste: http://emulepawcio.s...et/ipfilter.zip
Click on Load
Go to Options/Server
Set number of errors allowed before removing the server to 9
Tick auto-update server list at startup
Untick the options to update server list when connecting to new server and new client
Click on Apply
Click List... button that appears next to the option Auto update
In Notepad, that is opened, write this line and remove all others if exists: http://www.peerates.net/servers.php
Save changes in notepad and close it
Click on ok
Go to servers window
Remove all servers from static list
Remove all servers from list
In Update Server.met from URL, type: http://www.peerates.net/servers.php
Click on Update button

if peerates doesn't work, use this: http://gruk.org/list.php

now you should have 4 servers ... and when you start another session, servers are automatically updated with peerates server list

sometimes servers are inactive 'cause they are momentarily off
INCONCEIVABLE! - You keep using that word. I do not think it means what you think it means.
come ottenere aiuto italian guides - guide della sezione italiana
italian support - sezione italiana scaricare la lista server
ottenere id alto aprire le porte nel router
recuperare file corrotti i filtri ip
Sembra talco ma non è serve a darti l'allegrIa! Se lo lanci e poi lo respiri ti dà subito l'allegrIa! Posted Image
0

#10 User is offline   Christinne 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 05-December 08

Posted 20 December 2008 - 04:12 PM

Thanks! I have a lot of servers now! :thumbup:
Bye!
0

#11 User is offline   torpon 

  • I'm so tired
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Moderator
  • Posts: 21,272
  • Joined: 20-January 05

Posted 20 December 2008 - 05:04 PM

View PostChristinne, on Dec 20 2008, 05:12 PM, said:

Thanks! I have a lot of servers now! :thumbup:
Bye!
Then you did something wrong, less than five servers if you follow instructions right.

Cheers :D

#12 User is offline   snnoo1 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 23-December 08

Posted 23 December 2008 - 12:22 PM

Thank You Thank You!!!!!!!!
i have 4 servers now and they all work xD
0

  • Member Options

Page 1 of 1

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users