Official eMule-Board: Servers - Official eMule-Board

Jump to content


  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2

Servers The guy who forgot the ADD reply button

#1 User is offline   nmx 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 21
  • Joined: 29-May 06

Posted 29 May 2006 - 04:50 PM

hi everyone new here, i had an internet connection about 4 months ago i downoaded emule and started downoading a cool set of training vids , now my internet got cut off - and now 4 months ater i have it again and want to resume downoading the same items,but i found i had no servers , and went to the site advertised in the hep menu and downoaded servers(to be honest i dont reay know what a server is)and i got a load of strange servers, and my downoads didnt connect etc - im wondering could someone te me how to get my old set of transfers back on track?(they were mosty 70% etc so i dont want to put in a new emule and re search) i woud really appreciate some help.

thanks a lot nmx

This post has been edited by gigatoaster: 11 July 2006 - 08:04 AM

0

#2 User is offline   xscarab 

  • Mrs Chief Mumpopo 'Monkeyballs' Umboga III
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 4,326
  • Joined: 22-February 04

Posted 29 May 2006 - 05:03 PM

Try this list (if it's not the same as you got): http://corpo.free.fr/server.met
Check you've got highID when you connect to one of the DonkeyServerNo's. But you probably just need to be patient.
Are we nearly there yet?
0

#3 User is offline   nmx 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 21
  • Joined: 29-May 06

Posted 29 May 2006 - 05:43 PM

xcarab do i copy and paste something from the read me i downoad from this site
0

#4 User is offline   nmx 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 21
  • Joined: 29-May 06

Posted 29 May 2006 - 05:47 PM

sorry xcarab i was looking at the wrong file
0

#5 User is offline   nmx 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 21
  • Joined: 29-May 06

Posted 29 May 2006 - 06:03 PM

i have just downoaded servers do i then click on just one of them and press connect or a of them whats the routine - cheers - nmx
0

#6 User is offline   torpon 

  • I'm so tired
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Moderator
  • Posts: 21,272
  • Joined: 20-January 05

Posted 29 May 2006 - 06:10 PM

You can either doubleclick on one of them or click on Connect. Once you have get a server list, can be useful mark Autoconnect on startup in Options/Connection.

Cheers :D

#7 User is offline   nmx 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 21
  • Joined: 29-May 06

Posted 29 May 2006 - 07:46 PM

sorry for the excess posts but im determined to get this going - i am finally connected now- if my downloads are not working do i go to another server and reconnect to that? or do i wait? also my kad section is completley bank does that make a difference to anything?can you generaly have old files and they start downloading with new servers etc
0

#8 User is offline   torpon 

  • I'm so tired
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Moderator
  • Posts: 21,272
  • Joined: 20-January 05

Posted 29 May 2006 - 07:51 PM

Please don´t start a new thread every time.
You must wait until your files get a download slot in some of your found sources. In the meantime will be helpfull for you some reading. For instance you can click on Docs at top page or HERE

Cheers :D

#9 User is offline   white lightning 

  • Golden eMule
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,311
  • Joined: 18-April 06

Posted 29 May 2006 - 08:21 PM

nmx, on May 29 2006, 07:46 PM, said:

sorry for the excess posts but im determined to get this going - i am finally connected now- if my downloads are not working do i go to another server and reconnect to that? or do i wait? also my kad section is completley bank does that make a difference to anything?can you generaly have old files and they start downloading with new servers etc
View Post


First of all , be a little patient .
Connect to server by right-clicking on its name --> (in the menu) left click on "CONNECT TO"

Delete nodes.dat in eMule folder (config) , then donwload new nodes.dat fromthe link
in soultcer's post :

http://forum.emule-p...howtopic=107115

Connect to Kad using "Bootstrap" button .
rEally lOve eMule & tHis fOrum
0

#10 User is offline   nmx 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 21
  • Joined: 29-May 06

Posted 07 June 2006 - 11:47 PM

hi my emue is not connecting and ive a very fast internet what do i do ?
0

#11 User is offline   white lightning 

  • Golden eMule
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,311
  • Joined: 18-April 06

Posted 08 June 2006 - 12:01 AM

You have to post this required info :

http://forum.emule-p...showtopic=48111
rEally lOve eMule & tHis fOrum
0

#12 User is offline   nmx 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 21
  • Joined: 29-May 06

Posted 08 June 2006 - 07:36 PM

if i got one of these weird porn servers (which were randomly picked)running but regular stuff is downloading wi it be ok
0

#13 User is offline   nmx 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 21
  • Joined: 29-May 06

Posted 08 June 2006 - 09:56 PM

high im downoading stuff (slowly) at the moment one of my ed2k arrow symbols is yeow the other red , how can i get these to green , the ports are correct i think (athough i did a test and i got a red cross)but the numbers are the same and i have the kerio firewall they recommend and have tried it turned off , so how do i get tohigh id or green arrow.
cheers
0

#14 User is offline   white lightning 

  • Golden eMule
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,311
  • Joined: 18-April 06

Posted 08 June 2006 - 10:09 PM

Provide all requested info :

http://forum.emule-p...showtopic=48111

Delete your firewall's rules for eMule & create new ones .

This post has been edited by white lightning: 08 June 2006 - 10:10 PM

rEally lOve eMule & tHis fOrum
0

#15 User is offline   leny3 

  • i want to be a tree
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 3,322
  • Joined: 23-January 05

Posted 08 June 2006 - 10:09 PM

as long as you are connected to a good ed2k server, it doesn't matter what weird porn servers you choose to run as wellPosted Image
It's Better To Be Ridicules Than Absolutely Boring !
0

#16 User is offline   nmx 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 21
  • Joined: 29-May 06

Posted 08 June 2006 - 11:09 PM

SORRY I DID NOT MEAN TO SOUND WEIRD ITS JUST A THIS XXX SERVER ADRESSES YOU GET FROM THE GENERIC EMUE LIST AND IM ON AUTOMATIC CONNECT IM JUST WONDERING IF THERE KOSHER
0

#17 User is offline   nmx 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 21
  • Joined: 29-May 06

Posted 08 June 2006 - 11:33 PM

high in the network security section of my kerio firewall eg(services and controller, windows nt log on etc) all the incoming options are denied! but im still downoading stuff on emule on low id , if i uncheck -(give the green tick)- to a these incomings do i run a risk of getting virus etc ? or can i green tick one say sevice and controller or which one reates to emule ports ? sorry if this is a bit vague

This post has been edited by nmx: 08 June 2006 - 11:37 PM

0

#18 User is offline   white lightning 

  • Golden eMule
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,311
  • Joined: 18-April 06

Posted 08 June 2006 - 11:38 PM

...now take a look at this section ("Network & ID related")...
Can you see the last 3 topics were all started by you ?
...& there is even another...

DO NOT OPEN ONE MORE............PLEASE !

This post has been edited by white lightning: 08 June 2006 - 11:40 PM

rEally lOve eMule & tHis fOrum
0

#19 User is offline   niclights 

  • lost in space
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 10,288
  • Joined: 01-November 04

Posted 09 June 2006 - 01:45 AM

You can trust these servers: http://corpo.free.fr/server.met (paste into update server.met from URL box in Servers window)

It does not matter which you connect to. It does not matter what it is called.
0

#20 User is offline   nmx 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 21
  • Joined: 29-May 06

Posted 06 July 2006 - 09:48 PM

hi my internet connection is working but my 'updates from url' is not downoading servers whats up with thaT CHEERS
0

  • Member Options

  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2

Fast Reply

  

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users